MARTiiii Opublikowano 24 Czerwca 2006 Opublikowano 24 Czerwca 2006 No właśnie, czy ktoś może z was posiada te wycieraczki albo ich odpowiednik Bosch Aerotwin. Czy rzeczywiście są one warte te 100zl kpl.? Lepsze niż te zwykłe?
Gość Keżor Opublikowano 25 Czerwca 2006 Opublikowano 25 Czerwca 2006 ja mam te xtrmy i są dobre znaczy stare mi już nie zbierały dlatego widać różnice może są bardziej trwałe :roll: bo mam je dopiero z tydzień to nie wiem. ale musze przyznać że są dużo ładniejsze od zwykłych wycieraczek
Gość Murzyn Opublikowano 25 Czerwca 2006 Opublikowano 25 Czerwca 2006 ja mialem valeo w pugim i sa swietne
Kamill Opublikowano 25 Czerwca 2006 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Super pod wzgledem wyglądu? tego ze zbierają wode lepiej? czy tego ze nie szumią, jeżeli stare wam wogóle szumiały? A i jak jest ze bieraniem wody przy mniejszych szybkościach, bo te zwykle maja zazwyczaj spoilery ktore przyciskają je do szyby.
ono Opublikowano 25 Czerwca 2006 Opublikowano 25 Czerwca 2006 O wiele lepiej zbierają wode, i są bardzo ciche.
Gość Murzyn Opublikowano 25 Czerwca 2006 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Super pod wzgledem wyglądu? tego ze zbierają wode lepiej? czy tego ze nie szumią, jeżeli stare wam wogóle szumiały?A i jak jest ze bieraniem wody przy mniejszych szybkościach, bo te zwykle maja zazwyczaj spoilery ktore przyciskają je do szyby. pod kazdym wzgledem sa lepsze
Kamill Opublikowano 26 Czerwca 2006 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Super pod wzgledem wyglądu? tego ze zbierają wode lepiej? czy tego ze nie szumią, jeżeli stare wam wogóle szumiały?A i jak jest ze bieraniem wody przy mniejszych szybkościach, bo te zwykle maja zazwyczaj spoilery ktore przyciskają je do szyby. pod kazdym wzgledem sa lepsze Hehe dobra namówiliście mnie :mrgreen: , jak bede mial do czego to sobie kupie.
Wihajster Opublikowano 27 Czerwca 2006 Opublikowano 27 Czerwca 2006 ja osobiscie uzywam bosch areotwin i jestem zadowolony dobrze zbieraja wode i sa w miare ciche
Bladyrs Opublikowano 27 Czerwca 2006 Opublikowano 27 Czerwca 2006 a ja tam kupuje najtansze za 15 zl komplet jakiejsc polskiej produkcji, zbieraja dobrze, nie rysuja, w miare ciche, zmieniam przed kazdym sezonem letnio - zimowym i jest spoko :mrgreen:
Kamill Opublikowano 27 Czerwca 2006 Opublikowano 27 Czerwca 2006 a ja tam kupuje najtansze za 15 zl komplet jakiejsc polskiej produkcji, zbieraja dobrze, nie rysuja, w miare ciche, zmieniam przed kazdym sezonem letnio - zimowym i jest spoko :mrgreen: Ja tez do tej pory kupowalem takie se spojlerem grafitowe po niecale 15zł za komplet do kazdego byłego samochodu, do audi oczywiscie tez takie kupilem i sie okazalo ze jedna piszczy jeszcze gorzej niz stara, wiec pokombinowalem i zostawilem jedna nową i jedną starą i w tym zestawieniu mi nie piszczały. Te xtrym można trakotować troche bardziej jak gadżet, element tuningu, tak jak zarówki +50% itp. Poprzednie działały ok, ale te radzą sobie jeszcze lepeij, dlatego jak ktoś sie bawi w takie pierdoły może zainwestować (ja sie bawie :mrgreen: )
bolek Opublikowano 28 Czerwca 2006 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Ja kupuje jakies Polskie Motgumy i nie mam problemu,ale musze przyznac ze zawsze przed zimą i po zimie New :smile:
ciku Opublikowano 9 Lipca 2006 Opublikowano 9 Lipca 2006 Ja kupilem w zeszlym sezonie - 11-07-2005 same gumki :razz: (do wycieraczek oczywiscie hehe) - kosztowaly dokladnie 6,80komplet. Poniewaz byly lekko za dlugie przycialem je ladnie i zamontowalem w piorkach :twisted: Do dzis ich nie wymienialem i odpiero od ok 2 tyg. zauwazylem ze w 2 miejscach minimalnie nie zbieraja wody. Pewnie na tygodniu je wymienie :mrgreen: ale fakt ze przez rok jezdzilem na jednym komplecie....zero piszczenia, rysowania i 6,8pln Pojade do sklepu gdzie je ostanio kupowalem ...jak beda to kupie i wrzuce moze zdjatko To jakas niemiecka firma ktora robi pewnie wycieraczki dla marketow ale co tam...dzialaja super.
MARTiiii Opublikowano 9 Lipca 2006 Autor Opublikowano 9 Lipca 2006 Ja też zostałe przy normalnych nie ma sensu ładować 120zl w wycieraczki. Wolał już bym pokryć szybę tym jakimś preparatem by woda ładnie spływała.
Gość Keżor Opublikowano 9 Lipca 2006 Opublikowano 9 Lipca 2006 Wolał już bym pokryć szybę tym jakimś preparatem by woda ładnie spływała. nie chciałbyś ja miałem i wycieraczki potem wogóle nie zbierają wody. a szyby sie nie da doczyścić :!:
MARTiiii Opublikowano 10 Lipca 2006 Autor Opublikowano 10 Lipca 2006 Czy masz na myśli to co robią w zakładach zakładających szyby np. u Jana, czy samemu?
Gość rob Opublikowano 10 Lipca 2006 Opublikowano 10 Lipca 2006 mam jakieś francuskie grafitowe i spelniają dobrze swoją role :smile:
Gość Keżor Opublikowano 11 Lipca 2006 Opublikowano 11 Lipca 2006 Czy masz na myśli to co robią w zakładach zakładających szyby np. u Jana, czy samemu? samemu, i dzieki takiemu srodkowi faktycznie woda spływa, ale przez jakiś czas tlko, potem woda zamienia sie w małe kulki i zostaje na szybie, i nie da sie tego wytrzć wycieraczkami :/
Gość piter Opublikowano 12 Lipca 2006 Opublikowano 12 Lipca 2006 mam Boscha Aerotwin, dobrze zbieraja wode przy duzych predkosciach i sa w miare ciche, ale nie daja rady z rozwalonymi owadami i robaczkami na przedniej szybie (chyba zadne wycieraczki nie daja) pzdr
Rekomendowane odpowiedzi