kamilos107 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 witam . Kupiłem moja audi a4 2002 i co sie okazalo ze nie ma głośników w aucie dodam ze auto kupiłem przez internet. Wiec zakupiłem drugie w drzwi i co sie okazalo? A okazalo sie ze tylko gra prawa strona z przodu i tu pojawia sie pytanie .Co może być tego powodem???????
miszcz_kierownicy Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 witam . Kupiłem moja audi a4 2002 i co sie okazalo ze nie ma głośników w aucie dodam ze auto kupiłem przez internet. Wiec zakupiłem drugie w drzwi i co sie okazalo? A okazalo sie ze tylko gra prawa strona z przodu i tu pojawia sie pytanie .Co może być tego powodem??????? Może kable są poprzerywane/przecinane
kamilos107 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 he kable tez sprawdzalem i radio tez zmienialem
I r o Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 he kable tez sprawdzalem i radio tez zmienialem jeżeli nie masz sygnału na kablach w drzwiach to masz wadliwą instalacje (sprawdź krok po kroku) lub błędnie podłączony radioodtwarzacz innych cudów nie ma
aju Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 he kable tez sprawdzalem i radio tez zmienialem jeżeli nie masz sygnału na kablach w drzwiach to masz wadliwą instalacje (sprawdź krok po kroku) lub błędnie podłączony radioodtwarzacz innych cudów nie ma są np radio jest w kodowaniu bose a system w aucie nie wtedy nie ma wyjścia na głośniki z radia, tylko na wzmacniacz
I r o Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 he kable tez sprawdzalem i radio tez zmienialem jeżeli nie masz sygnału na kablach w drzwiach to masz wadliwą instalacje (sprawdź krok po kroku) lub błędnie podłączony radioodtwarzacz innych cudów nie ma są np radio jest w kodowaniu bose a system w aucie nie wtedy nie ma wyjścia na głośniki z radia, tylko na wzmacniacz Audi
I r o Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 albo wzmachol ? najlepiej to opisz jaki sprzęt posiadasz
Rekomendowane odpowiedzi