Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Lampy DEPO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ponieważ miałem małego dzwona, i muszę wymienić reflektory z przodu (górne zaczepy popękały) chciałbym uzyskać od was opinie, najlepiej fotki jak wygląda Audiczka z tymi oczkami:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=887525613

Z góry dziękuje.

Opublikowano

Ja nie jestem fanem tego typu udziwnień, ale może wyglądać ciekawie. W B5 dajlajty wyglądają tragicznie... :confused4:

Opublikowano
  • Autor

Nie chcę Xenonów. Pytam o lampy w/w nie proszę o podawanie inncyh lamp :))

Te depo mogą ciekawie wyglądać ponieważ nie spotkałem się jeszcze z takim "kształtem" Srodka lampy. ;) Więc?[br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 11:11_________________________________________________Bedą napewno inny efekt dawały niż te:

http://farm4.static.flickr.com/3439/3362425866_ce08baa2d7_b.jpg

Opublikowano

Depo i Fk to dobra firma, soczewka pod H7 też jest OK , wykonanie lampy pewnie też porównywalne do oryginału , także jeżeli podoba Ci sie disajn i cena nie za wysoka to jak najbardziej możesz kupować.

chociaż jeżeli masz tylko pęknięte uchwyty , a same uchyty masz , to jedź do plastikarza i on Ci to za 2dychy zaspawa :hi:

Opublikowano

szkoda ze dayline nie robi tych lamp do B6tki :confused4:

http://www.allegro.pl/item885739290_lampy_przednie_dayline_audi_a4_05_08_daylight.html

wyder wklej zdiecia jak zalozysz lampy :cool1:

jak wyglada sprawa z samoregulacja w tych lampach czy to jest tylko plug&play

czy trzeba cos jeszcze robic :confused4:

Opublikowano
  • Autor

Plug & play ale lepiej pojechać żeby ustawili, oprócz pękniętych uchwytów mam tez rozwaloną regulacje położenia kloszy ;/ Świateł nie mogę wyregulować ... ;/ Jak z parowaniem tych lamp? ;)

Opublikowano

za takie lampy może, choć nie musi polecieć dowód, wystarczy jeden upierdliwy misiek :hi: a co do parowania, depo mają to do siebie że lubią się rozszczelniać jakiegoś dupiatego leju używają, choć może w tych lampach zmienili technologie :good:

Opublikowano

Dużo już było pisane na temat takich lamp w B6. Jak dla mnie to szkoda kasy a przede wszystkim :thumbdown:

Z B6 nie zrobisz B8 takie moje zdanie.

Opublikowano
  • Autor

za takie lampy może, choć nie musi polecieć dowód, wystarczy jeden upierdliwy misiek :hi: a co do parowania, depo mają to do siebie że lubią się rozszczelniać jakiegoś dupiatego leju używają, choć może w tych lampach zmienili technologie :good:

Miski nie mają prawa nic mi z robić za te lampy, mają one homologacje są dopuszczone do ruchu.

Opublikowano

Ja nie jestem fanem tego typu udziwnień, ale może wyglądać ciekawie. W B5 dajlajty wyglądają tragicznie... :confused4:

ale tamte chyba są Sonary :sick3:

DEPO może być przyzwoitej jakości, stylizacja na TAK :good:

Opublikowano

Srebrne. Chociaż ja bym wziął czarne (mam grafitowe autko :) ).

Opublikowano

Ja :) bym brał czarne. Ale dycyzja należy do Ciebie :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Wezmę Czarne, fotki wstawię :)) Jak wymienię zderzak, dokładkę, Kratkę halogenu, Maskę ;/

Opublikowano

Pewnie że czarne!!!

Opublikowano

WYDER jak gorne zaczepy to kup zestaw naprawczy w aso po 50 zł na lampe i jest dale j ori montaz bajecznie prosty i w 100%skuteczny

Opublikowano
  • Autor

Tak ale jak pisałem uszkodzony oprócz zaczepów jest klosz (klosze) nie da rady ich wyregulować śrubokrętem. Więc od razu zmienię lampy :)))

• 5 tygodni później...
Opublikowano

depo dobra firma. jednak te ledy si palą i wyglada to potem tragicznie, kolega ma tak w passacie bo wsadził cos podobnego.. jak polecam ori xenon :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czytałem o nich na audizine, oni tam wstawiaja jakieś regulatory napięcia/diody zenera - chociaż nie jestem pewien czy to własnie tych lamp dotyczyło.

Zdjęcie tych lamp z audizine wygląda tak:

http://www.audizine.com/forum/showthread.php?340891-New-Depo-Bi-Xenon-Headlights-w-LED

są mniej więcej w połowie strony.

Co o nich sądzicie ?

Jeśli mam być szczery to podoba mi się w nich to że jest jedna soczewka, wygląd naprawde OK jak dla mnie.