rakud29 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 witam pytam tutaj bo szukalem wszedzie i nic nie moge znajlezc na ten temat, co to byla za akcja serwisowa prosze o pomoc[br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 15:29_________________________________________________panowie prosze kogos o pomoc bo bardzo mnie to martwi
akjam Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Witam Cię kolego. Ja miałem takową akcję w swojej A4ce... Słabo szukałeś... Bo jak tylko wpiszesz w szukajce kod akcji na pierwszej pozycji jest wątek o tej właśnie akcji... http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t18381.0.html;highlight=26d9[br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 20:13_________________________________________________ witam pytam tutaj bo szukalem wszedzie i nic nie moge znajlezc na ten temat, co to byla za akcja serwisowa prosze o pomoc[br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 15:29_________________________________________________panowie prosze kogos o pomoc bo bardzo mnie to martwi A co Cię martwi?
rakud29 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 ok wielkie dzieki a jak ci chodzi autko miales robiony naped pompy olejowej bo mnie tez to martwi
akjam Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Nie kolego. Nie miałem robionej pompy. ALe może zapraszam Cię na PW jak chcesz pogadać aby tu nie zaśmiecać. Co do akcji to jak masz jakieś pytania to pisz w wątku, w którym Ci podesłałem.
Rekomendowane odpowiedzi