Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B7] Pytanie o akcje serwisowa 26D9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam pytam tutaj bo szukalem wszedzie i nic nie moge znajlezc na ten temat, co to byla za akcja serwisowa prosze o pomoc[br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 15:29_________________________________________________panowie prosze kogos o pomoc bo bardzo mnie to martwi

Opublikowano

Witam Cię kolego. Ja miałem takową akcję w swojej A4ce...

Słabo szukałeś... Bo jak tylko wpiszesz w szukajce kod akcji na pierwszej pozycji jest wątek o tej właśnie akcji... http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t18381.0.html;highlight=26d9[br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 20:13_________________________________________________

witam pytam tutaj bo szukalem wszedzie i nic nie moge znajlezc na ten temat, co to byla za akcja serwisowa prosze o pomoc[br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 15:29_________________________________________________panowie prosze kogos o pomoc bo bardzo mnie to martwi

A co Cię martwi? :mysli:
Opublikowano

ok wielkie dzieki a jak ci chodzi autko miales robiony naped pompy olejowej bo mnie tez to martwi

Opublikowano

Nie kolego. Nie miałem robionej pompy. :good: ALe może zapraszam Cię na PW jak chcesz pogadać aby tu nie zaśmiecać. :good: Co do akcji to jak masz jakieś pytania to pisz w wątku, w którym Ci podesłałem.