dodij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Dzis - 20 i zapalila mi sie lampka sprawdz cisnienie w oponach . Sprawdzilem bylo 2,5 z przodu 2,7 z tylu dopompowalem na 2,7 z przodu i 2,9 z tylu a lampka dalej swieci. Wie ktos jak to skasowac albo co jest przyczyna ??
txc Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Słabo się orientuje w temacie ale słyszałem że na kołach są czujniki ciśnienia podające informacje drogą radiową i ponoć często się zdarza że Pan wulkanizator o tym nie wie psując maszyną taki czujnik.
piotrsob1 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 w menu fisa powinna być opcja zapamiętania bieżącego ciśnienia i wtedy jego kontrola będzie się odnosić do zapamiętanej wartości P.S. Co ty masz za koła, że tyle pompujesz? Poza tym to przy jeździe bez pełnego obciążenia z przodu powinno być wyższe ciśnienie niż z tyłu.
david_n Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Sprawdz czy cisnienie jest idealnie takie samo po obu stronach. Jesli tak, blad powinien zgasnac, niekoniecznie odrazu. Mi zgasl po 2 dniach od wyrównania ciśnienia. Druga sprawa - wydaje mi się że to jest za duże ciśnienie. Może dlatego świeci?
Rekomendowane odpowiedzi