johnnythebest Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Yo All Próbowałem znaleźć taki sam problem na forum ale znalazłem tylko podobne, a jeśli był taki już to please o wyrozumiałość Teraz do rzeczy, gdy jechałem sobie furaczem nagle wyłączyło mi sie radio (Sony z bezprzyciskowym panelem), otwieram panel i patrze że przycisk "wyciągania" płytki się świeci więc całe radio nie padło tylko jak się okazało przedni panel. Wyciągnąłem go, popukałem postukałem i nic, po 2 godzinach sam się załączył i jak by nic normalnie grał. Tylko, że po tym zajściu przestały mi grać tylne głośniki i subwoofer. Podłączałem inne sprawne radio i dalej to samo, grały tylko przednie głośniki Czy ma ktoś jakiś pomysł co się mogło stać?? Gdzie powinienem szukać przyczyny?? Mam nadzieje ze przez tą akcje nie spaliły mi sie głośniki i woofer
Buszek Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 chyba najlepiej podpiac tylne glosniki pod nowy kabel i zobaczyc czy zwarcie, ktore widocznie gdzies poszlo moze przez zle podpieta kostke z tylu czy cos, nie walnelo po kablu
johnnythebest Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 chyba najlepiej podpiac tylne glosniki pod nowy kabel i zobaczyc czy zwarcie, ktore widocznie gdzies poszlo moze przez zle podpieta kostke z tylu czy cos, nie walnelo po kablu Czyli bede musiał sciągnąć tapicerkę na drzwiach zeby dostac sie do głosników?? Z tego co sie dowiedziałem to nie ma mozliwosci sciagniecia samych kratek z głośników ??
bish - kopt Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 przemierzyć omomierzem po kostce z radia te głośniki z tyłu i obejdzie sie bez rozbierania drzwi
krzysaudi Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Sprawdz czy idzie +12V do załączenia wzmacniacza który jest w subwooferze . Bez tego napięcia nie zagra wogóle tył . Krzysiek
johnnythebest Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Opublikowano 1 Lutego 2010 Oki doki, dzięki chłopaki za podpowiedzi. W tym tyg zabiorę się za mierzenia
Rekomendowane odpowiedzi