Kowi87 Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 ta sama trasa 7km za Rykami - Restauracja Cegielnia ..a to nie to samo co Belveder ? Nie Belweder jest w Parafiance od Lublina przed Rykami, a Cegielnia jest przed Niwą babicką(wioska) od Lublina za Rykami
MoorPH Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Na 7 " U Jędrusia" Białobrzegi w kier Kielc
Reggi Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 ta sama trasa 7km za Rykami - Restauracja Cegielnia ..a to nie to samo co Belveder ? Nie Belweder jest w Parafiance od Lublina przed Rykami, a Cegielnia jest przed Niwą babicką(wioska) od Lublina za Rykami O jaaa...to mnie ktoś w chja zrobił z rok temu i żył żem ja w nieświadomce czas czasu tyle
Kowi87 Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 ta sama trasa 7km za Rykami - Restauracja Cegielnia ..a to nie to samo co Belveder ? Nie Belweder jest w Parafiance od Lublina przed Rykami, a Cegielnia jest przed Niwą babicką(wioska) od Lublina za Rykami O jaaa...to mnie ktoś w chja zrobił z rok temu i żył żem ja w nieświadomce czas czasu tyle uświadomiłem Cie
Rekomendowane odpowiedzi