Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B8 CAG] Czarna S4 :) [filmy i zdjęcia w pierwszym poście]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Głównie chodziło o liczbę drzwi ;) S4 to wciąż rodzinna limuzyna - malutkie dziecko w domu, nie widzę montażu fotelika z tyłu przy braku tylnych drzwi, ani wchodzenia w kółko w dziwnych pozycjach na tył, w wypadku fotelika z przodu. S4 można się spakować bez problemu w 4 osobową rodzinę i jechać do Mielna w komfortowych warunkach, co w S5 mogłoby już być większym problemem. Przede wszystkim wygoda. Starsze dziecko można sprawnie do szkoły podrzucić, a jadąc do pracy, można po drodze i bułki w tesco kupić i spokojnie zapakować ;) Takie.. bardziej uniwersalne to auto mi się wydaje.

Co do spalania QRi, to nie.. Audi też podaje prawdziwe. Podają dla S4 13.6 bodajże, my mamy może 13.8/13.9

Opublikowano

W S5 Coupe nie ma 3.0T V6. Dostępny jest tylko w cabrio i Sportbacku - który wygląda fatalnie.

13.8L/100 to tyle co u mnie przy 1.8tq tiptronic czyli wg mnie za***iste. Jeśli byłaby opcja V6T to wybrałbym S5.

Opublikowano
  • Autor

Też wielkie było właśnie nasze zdumienie, kiedy okazało się, że auto rzeczywiście pali te niecałe 14 litrów. Spodziewaliśmy się jak to często bywa, współczynnika 1,3. A tu rzeczywiście <14, a nie około 18 ;) Także tak wracająć.. S4 praktyczniejsze, a i nie jeździ wcale wolniej ;)

Opublikowano

Bułki w Piotrze & Pawle są lepsze :polew: jest jeszcze A5 S5 Sportback :mysli: a V6T na 99%

Opublikowano
  • Autor

w sportbacku i w Kabrio są V6T, w Coupe 4.2 V8..

Opublikowano

Oglądałem Sportback'a na żywo. Dla mnie ten model to jakieś nieporozumienie.

Opublikowano

Jeździłem A5 coupe ale kupiłbym Sportbacka - BTW never ever Audi

EOT

Opublikowano
  • Autor

Tutaj w ramach nudów skleciłem takie małe szybkie porównanko:

Jakieś przemyślenia apropo technicznej strony wykonania filmiku? ;)

Opublikowano

Osiągi OK filmik też OK, trzeba program zrobić to może zrobisz furorę na zulicynatorze w 2011, a na zimę to te 333 KM to i tak w nadmiarze

Opublikowano

filmik fajny :good:

mały niemiecki hełm nieźle zasuwa :shocked:

nie wiesz czy to był steptronic czy manual może?

Opublikowano
  • Autor

BMW zarówno jak i Nissan w manualu.

Opublikowano

200 ladnie bzyknal tylko zawor slychac :) a z bmw to ledwo ledwo wygral z taka moca przy takiej masie? moze ten kierowca byl... albo moc bmw sie nie zgadza :wink4:

Opublikowano

za***isty filmik ,czas i bryka:) Tylko pozazdrościć:) Lata Ci nieźle:)Pozdrawiam kolegę:)

Opublikowano

Kurde, te wolnossące, mułowate V8 z B6/B7 się nie umywa.

Opublikowano

daje rade :good:

złoże moje wolnossące, mułowate b2 to się ścigniemy :)

Opublikowano
  • Autor

Wszystko się zgadza ;) Moc nie jest 'strzelana' ani zgadywana, rozmawiałem z kierowcą ;) Sam do końca dokładnie nie wiedział, powiedział że tak mocno pod 400 będzie. Niestety więcej porównań nie ma ze względu na brak konkurencji. Była nas czwórka, a z 911 nie miałem okazji się bezpośrednio mierzyć.

Opublikowano

piekna no i czarna :wink4:

wieksze felgi i bedzie :notworthy::shocked: :shocked: :shocked:

Opublikowano
  • Autor

Większe felgi i będzie.. ta, będzie.. więcej okazji do jej rozwalenia :D 19" są już jak dla mnie troszkę za duże na nasze drogi. Dopóki się jeździ w mieście spoko. Ale gdziekolwiek trasa na wschód od WLKP jakimiś lokalnymi drogami i tragedia.

Opublikowano

maskara jest na naszych drogach a jaki profil 30? czy 35? ostatnio jak bylem w niemczech to typo mial w zafire wlozone 20 cali opona profil 25 i tak jej nie bylo widac bo rant felgi chowal sie pod blotnik :kox: