miron123 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Witam wszystkich klubowiczow Moze ktos pomoze podczas hamowania na sliskim blokuje tylne kola i auto staje w poprzek Katrolka od ABS przy uruchomieniu silnika gasnie wczym tkwi problem Pomocy POZDRAWIAM [mod]sprawdzaj ortografie [/mod][br]Dopisany: 31 Styczeń 2010, 19:41_________________________________________________chyba nikt mi niepomorze przez te bledy
Dev Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 płyn hamulcowy kiedy wymieniałeś ?????
miron123 Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Opublikowano 1 Lutego 2010 niewiem kiedy byl wymieniany plyn autko mam od 2-dwoch tygodni sprowadzone z Holandi , raczej plyn jest ok twardosc pedalu jest jednakowa czy cieplo czy zimno ,troszke dziwni drzy pedal troche nierowno pszud jest okej tylko tyl blokuj moze wina czujnikow od ABS-u
wojtek26 Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 A czuc "kopanie" w pedał przy blokowaniu kół, jezeli tak a mimo to blokuje koła to winna jest pompa ABS-u, kiedys miałem tak w Oplu jedno koło blokowało mimo pracy pompy. Jezeli nie czuc tego kopania to moze masz nie sprawny układ a ktos zrobił podłaczenie do innej lampki. Podłacz Vag-a to sie okaże co sie dzieje, napewno reg. siły hamowania przy belce nie działa.
miron123 Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Opublikowano 1 Lutego 2010 czuc takie dziwne wlasnie drgania nirownomierne,musze sie wlasnie umuwic z kolesiem kturen ma WAGA moze wtedy rozwiaze ten problem Dziekuje kolego za podpowiedz Pozdrawiam
ROBERT Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 ...troche nierowno pszud ... nirownomierne ... umuwic z kolesiem kturen ...
filip1978 Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 we ftorek jedz bo z chamulcami niema rzartuf
miron123 Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Opublikowano 2 Lutego 2010 Dziekuje koledzy za pomoc ,musze to naprawic bo chamulce to niezarty Pozdrawiam. ZA BLEDY PRZEPRASZAM JAKOS TAK WYSZLO
Rekomendowane odpowiedzi