Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 APB]2.7 BiT Quattro Shadow Line,S-line,RNS-E Złoto S4 SPRZEDAM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

będęale ale nie w tej cenie :decayed:

---------- Post dopisany at 23:48 ---------- Poprzedni post napisany at 23:47 ----------

był s-line za 550 ty nie wziąłeś :doh::doh::doh:

Opublikowano
  • Autor
będęale ale nie w tej cenie :decayed:

---------- Post dopisany at 23:48 ---------- Poprzedni post napisany at 23:47 ----------

był s-line za 550 ty nie wziąłeś :doh::doh::doh:

Sporo trochę:whistling: S4 za te piniendzę przyjmę jak swój:decayed: W następnym tygodniu foto na rotorze + koza :kox:

---------- Post dopisany 14-03-2014 at 13:27 ---------- Poprzedni post napisany 06-03-2014 at 22:49 ----------

Małe foto z przygotowania felg:whistling:

IMG_1873_zps35201997.jpg

IMG_1874_zps431565e8.jpg

Ukryte wentle:kox:

IMG_1880_zps8c83874c.jpg

Felgi już na aucie ale strasznie ujowo bez gleby to wygląda. Za to jak opuszcze auto będzie sztos:banan:

---------- Post dopisany at 13:27 ---------- Poprzedni post napisany at 13:27 ----------

Małe foto z przygotowania felg:whistling:

IMG_1873_zps35201997.jpg

IMG_1874_zps431565e8.jpg

Ukryte wentle:kox:

IMG_1880_zps8c83874c.jpg

Felgi już na aucie ale strasznie ujowo bez gleby to wygląda. Za to jak opuszcze auto będzie sztos:banan:

Opublikowano

no ale zapodaj jakieś foto jak to wygląda na aucie

Opublikowano
  • Autor
no ale zapodaj jakieś foto jak to wygląda na aucie

Masz a divisionie z kalkulatora:wink: Dzisiaj wieczorem może uda mi sie skręcić gwint i zaloze heblunek 312mm to coś cykne:wink: poza tym jedne rotory w divisionie starcza:przebiegly:

Opublikowano

nigdy się do tej felgi nie przekonam, no ale najważniejsze że właściciel zadowolony :decayed:

Opublikowano
nigdy się do tej felgi nie przekonam, no ale najważniejsze że właściciel zadowolony :decayed:

Sorry ale jest nas juz dwóch :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

Sorry ale jest nas juz dwóch :kwasny:

Gdyby wszyscy mieli taki sam gust świat byłby conajmniej ujowy:wink:

Opublikowano

Myślę, że tu nie chodzi o gust a o subiektywne udczucia:wink:

Ja też nie jestem przekonany ale mam nadzieję, że po zdjęciach na aucie zmienię zdanie:thumbup1:

Opublikowano

koło na bank siądzie dobrze :) jakie parametry ? btw. z wheelguarda bedziesz zadowolony :decayed:

Opublikowano

Dla mnie to jedna z najlepszych felunków :wink:

Opublikowano

Frosty a gdzieś Ty się podziewał :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Wiadomości z frontu. Skrecony tylko przód i założone heble 312mm. Nie mierzylem ile jest do ziemi ale ledwo widać gumę i co najlepsze narazie nic nie obciera przy skrecaniu:kox: jutro może siedze tył i cykne coś lustrem. Miedzikos 19x8.5 et42. Tył musi mieć dystans:kwasny:

Opublikowano

no na tyl jakies 20mm na koło by się przydało :wink:

Opublikowano
  • Autor
no na tyl jakies 20mm na koło by się przydało :wink:

Myślę że z 15mm wystarczy. Przód bardzo mi sie podoba schowany w blotniku:naughty: Z tyłem nie chce przesądzić żeby znowu na siłach mi nie darlo po blotniku:kwasny:Muszę chyba jakieś krótkie odboje zalozyc.

---------- Post dopisany at 10:03 ---------- Poprzedni post napisany at 09:08 ----------

tape6agu.jpg

:naughty:

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor

Chociaż trochę teraz hebel widać. Auto krzywo stoi bo na równym jest jeszcze niżej. Może fota z kalkulatora tego nie oddaje ale na żywo jest szał:kox: Lustro to pokaże:wink:

Opublikowano

:whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling:

a mniej subtelnie-gdzie są ku......fa foty :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Beda:decayed:Dzisiaj mam plan skręcić tył ale czy się uda nie wiem:kwasny: A Ty hamulce też zmieniales?

Opublikowano

Ja pamietam jak przed weselem mojego brackiego podkręcaliśmy gwint w mojej furce bo okazało się że przy obciążeniu trzy osoby z tyłu i 6 skrzynek wódki w bagaju tarło by jak cholera . Ale najlepsze w tej całej opowieści jest że robiliśmy to o 1 w noc przed weselem , przy latarce , bez klucza do gwintu i do tego nikt nie był trzeźwy :decayed: :decayed:

Więc kreć ten gwint i nie marudź :wink:

Opublikowano
Beda:decayed:Dzisiaj mam plan skręcić tył ale czy się uda nie wiem:kwasny: A Ty hamulce też zmieniales?

Nie. Jebłem te 312 w kanał i leżą:-) nie wiem cxy jest sens to zakładać wogóle. Jak coś to w 320 trzeba iść albo s4 :kox:.

Bierz parasol i po robocie kręć vo efetku jestem ciekawy.