zonkr Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Mam problem z iskrą na 1 i 4 cylindrze.Auto jest słabe nierówno pracuje,niema siły,strzela z tłumika,mechanik stwierdził wadę w cewce więc zakładałem już 3 cewki, 2 komplety przewodów,nowe świece i niewiem jak sie uporać z tym problemem,a iskry jak niebyło tak niema.Mam nadzieję,że ktoś mi pomoże bo chyba wykupię wszystkie cewki na allegro. [mod]Określ się czy masz ADR jak piszesz w temacie czy APT jak w profilu[/mod][br]Dopisany: 02 Luty 2010, 01:07_________________________________________________Jeśli sie niemylę to mam ADR ale niewiem do końca jak to sprawdzić.Dzięki za pomoc [mod]Wlepka w kole zapasowym lub w książce serwisowej[/mod][br]Dopisany: 02 Luty 2010, 07:19_________________________________________________Sprawdzałem na pewno jest model silnika ADR,1.8 benzyna 92 KW kombi bez instalacji gazowej.[br]Dopisany: 02 Luty 2010, 16:09_________________________________________________Zna ktoś morze odpowiedz na mój problem.
Agrzesiek4 Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 zamień kable na swiecach pomiedzy 1 a 4 cylindrem, na odwrót, moze masz poprostu zle podpiete kable
Rekomendowane odpowiedzi