miro_x Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 http://moto.onet.pl/1596865,1,rzad-walczy-z-jezdzacymi-wrakami,artykul.html?node=2 co prawda onet nie jest zbyt rzetelnym źródłem ale jednak.... Co wy na to ? Za wycięcie kata też można będzie polecieć ? Ciekawe jakie będą kryteria? Mój AVF bez kata nic nie dymi np,.
OLO_GDA Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 u nas zawsze od d.upy strony sie za wszystko zabieraja. przeciez na przegladzie okresowym sie to wszystko sprawdz i tu powinna nastepowac weryfikacja czy auto jest sprawne czy ma dostac przeglad. a ze u nas przeglad sie robi za flaszke i ceizko z tym cos zrobic to za ciezkie pieniadze przeprowadzi sie akcje ktora wogle nie powina miec miejsca i specjalna ustawa wyszuka tych co truja. uwielbiam ten system. tak samo ostatnia dyskusja o anglikach, zamiast wyegzekwowac porzadne przeglady rejestracyjne to najlepiej zakazac :wallbash: no nic , taki kraj...
Michał Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Jeśli auto nie spełni tych kryteriów, zostanie ono uznane przez inspekcję ochrony środowiska za wycofane z eksploatacji i zostanie poddane demontażowi w specjalnej stacji. zapewne przetarg na te specjalne stacje został już rozpisany i wygrany... brak słów
miro_x Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Opublikowano 2 Lutego 2010 zapewne przetarg na te specjalne stacje został już rozpisany i wygrany... brak słów To samo pomyślałem. U nas się tworzy ustawy po to żeby ktoś zarobił.
david_n Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Szczerze? Czasem jadąc za takim samochodem, za ktorym wlaczenie wewnetrznego obiegu nic nie daje jestem za taka ustawa. Ale tylko czasem
ykk Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Szczerze? Czasem jadąc za takim samochodem, za ktorym wlaczenie wewnetrznego obiegu nic nie daje jestem za taka ustawa. Ale tylko czasem np zielucha
Rekomendowane odpowiedzi