nikko Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Witam, Mam do wymiany czujnik położenia wału korbowego. Oryginał Audi to koszt 435 PLN. Zamiennik EPS kosztuje 155 PLN... Można zaryzykować zamiennik, czy dać prawie 3 stówy więcej za oryginał? Może ktoś ma doświadczenia z częściami tej firmy...? Pozdrawiam
nikko Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Opublikowano 2 Lutego 2010 Ok, spróbuję... Dzięki. [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 00:22_________________________________________________Sprawdziłem. Bosch produkuje milion różnych czujników, a tego akurat nie...
loloA4 Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 popatrz w tych motorach z tego co widze byl on stosowany w 2.4 2.6 2.6 quattro 2.8 2.8 quattro[br]Dopisany: 03 Luty 2010, 00:56_________________________________________________za 196 zl firmy (FACET) w intercarsie,to nie tak zle,a napewno bedzie spelnial zadanie.pozdro
bartek1605 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 a pytałeś kolegi TOM77 ile u niego to kosztuje
nikko Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Opublikowano 5 Lutego 2010 Jeszcze nie,ale spytam...[br]Dopisany: 03 Luty 2010, 10:18_________________________________________________Albo już nie spytam. Za radą kolegi loloA4 kupiłem Faceta za niecałe 200 PLN. Był dostępny od ręki a zależało mi na czasie (auto stoi w przypadkowym miejscu przy drodze i chce je szybko uruchomić). dam znać jak sie sprawdza po naprawie. pozdrawiam i dzięki wszystkim za rady... [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 16:52_________________________________________________*** W uzupełnieniu po kilku dniach... Mam zamontowany czujnik FACET - póki co działa bez zarzutu i nie generuje błędów.\ Czyli wygląda, że pociągnie. A jak długo? To zobaczymy... Pzdr
Rekomendowane odpowiedzi