Bulik Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 racedriver GRID ---- ziomki pomóżcie nie moge uruchomic gry w trybie internetowym,żeby grac w sieci ??
KOval81 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Napisz do kolego Reniu - to jest stary GRIDMaster
Reniu Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Kurcze dawno to było Nie przypominam sobie by były jakiekolwiek problemy z grą online. Trzeba było mieć ząłożony profil, wybierało się grę sieciową i tyle. Chcąc grac z kumplami trzeba było mieć tą samą wersję gry (patche). Może serwery gry nie działają? Kumple mogą grać online? PS, mówię o wersji PC bo tylko z taką miałem styczność
Bulik Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Opublikowano 4 Lutego 2010 masz na mysli profil zalozony w grze ? czy na jakiejs str internetowej?
Reniu Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 W grze, żadnych dodatkowych figur nie trzeba było robić.
Bulik Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Opublikowano 4 Lutego 2010 W grze, żadnych dodatkowych figur nie trzeba było robić. to znaczy ??? wytłumacz jak laikowi
Bulik Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Opublikowano 4 Lutego 2010 Tu masz co i jak: nieda rady potrzebuje jakiegos kodu dostepu???? :shocked: jeszcze raz instaluje zobaczymy
Reniu Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Zrób screena komunikatu, może dojdziemy o co chodzi
Bulik Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Opublikowano 4 Lutego 2010 wybieram: następnie: następnie: następnie: ...iiii plee :wallbash:
Reniu Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 No właśnie, masz takie konto wstworzone? Jesli nie, to 3 screenie machnij "create new account" bo z ostatniego screena wynika że takie kotro nie istnieje.
Bulik Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Opublikowano 4 Lutego 2010 to machnołem w 3im "create new account" i.....?????? ale z kąd password??????? instrukcje przeczytałem i nic
Reniu Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Po prostu zakładasz hasło na konto ktore tworzysz, zapisz sobie je byś nie zapomniał. Teraz już powinno wszystko grac Enter password - wpisujesz nowe hasło Confirm password - jeszcze wpisujesz to samo dla sprawdzenia poprawności. Create - zatwierdzasz wszystko.
Bulik Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Opublikowano 4 Lutego 2010 Po prostu zakładasz hasło na konto ktore tworzysz, zapisz sobie je byś nie zapomniał. Teraz już powinno wszystko grac Enter password - wpisujesz nowe hasło Confirm password - jeszcze wpisujesz to samo dla sprawdzenia poprawności. Create - zatwierdzasz wszystko. sprawdze i dam znac jak poszlo [br]Dopisany: 04 Luty 2010, 20:41_________________________________________________ 1-nowy nick 2-nowe hasło 3-powtórzyłem hasło 4-zrobiłem CREATE ...i :wallbash: :wallbash: :kwasny: :kwasny:
Reniu Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Wymyśl inny nick (np. BulikA4) bo ten jest najprawdopodobniej zajęty, próbuj do skutku aż nie będzie komunikatu "Invalid username". Noż kurcze musi się w końcu udać
Bulik Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Opublikowano 4 Lutego 2010 no i gitara ale sie nagrałem :polew: :polew: Grid GURU :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Rekomendowane odpowiedzi