nyggga Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Witam od pewnego czasu mam problem z owym urządzaniem sam mi się zamyka podczas jazdy jak i przed odpaleniem ....gdy jadę słyszę caly czas s charakterystyczna prace immobilajzera stylu samochodu( pompa czy cus) .....odpalac odpala normalnie immmo nie blokuje zapłonu tylko caly zcaas skoble mam na dole... juz zaczyna mnie to irytowac.....kolega mi mowil ze to niby wina slabego akumulator ale wg mnie akumulator mam sprawny bo kreci normalnie....wszytsko zaczelo sie od tych pierwszych mrozów;/ z gory dziekuje za podpowiedzi....
pablo_9 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Kolega pomylił pojęcia chodzi o centralny zamek a nie immo... to z tyłu co słychać to pompka zamka centralnego, znajduje się po prawej stronie w bagażniku, wyciągnij, odepnij wtyki, przeczyść...
nyggga Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Opublikowano 5 Lutego 2010 a to przepraszam juz kumam o co chodzi...odciecie zaplonu to immo a skoble to centralny....jak sie dostac do tej pompki przez ten schowek w bagazniku?????
pablo_9 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Musisz zdjąć wygłuszenie której masz po prawej stronie w bagażniku i dostaniesz się do pompki jest podwieszona na takim pasku...
mech15 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 przez ten schowek w bagazniku????? tak, wisi w piance
Rekomendowane odpowiedzi