Szouek Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Witam , potrzebuje w miarę tanio i dobrze wymienić rozrząd w okolicach śląska (katowic). Audi a4 1.9 tdi afn (1998) Proszę o jakieś sprawdzone namiary pozdrawiam. EDIT: danecki w piekarach śląskich życzy sobie 600złotych za taki interes, to chyba dość sporo.
pioteres Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Witam , potrzebuje w miarę tanio i dobrze wymienić rozrząd w okolicach śląska (katowic). Audi a4 1.9 tdi afn (1998) Proszę o jakieś sprawdzone namiary pozdrawiam. EDIT: danecki w piekarach śląskich życzy sobie 600złotych za taki interes, to chyba dość sporo. auto-komplex w bytomiu, na orzegowskiej. Sam tam lada dzien sie wybieram po raz kolejny na rozrzad
Szouek Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Opublikowano 6 Lutego 2010 auto-komplex w bytomiu, na orzegowskiej.Sam tam lada dzien sie wybieram po raz kolejny na rozrzad A cenowo jak ?
pioteres Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 a poqi auto-komplex w bytomiu, na orzegowskiej.Sam tam lada dzien sie wybieram po raz kolejny na rozrzad A cenowo jak ? a powiem CI ze nigdy nie zwrocilem na to wiekszej uwagi na pewno nie zdziera ze mnie, a przede wszystkim robi porzadnie
Szouek Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Opublikowano 6 Lutego 2010 No właśnie wszystko okej, ale mi zależy na konkretnej odpowiedzi cenowej, rozmowa o niczym. Anyway dzięki
Miszka82 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 No właśnie wszystko okej, ale mi zależy na konkretnej odpowiedzi cenowej, rozmowa o niczym. Anyway dzięki jak już wymienisz daj znac jakie koszta, też mnie to czeka niebawem
pioteres Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 No właśnie wszystko okej, ale mi zależy na konkretnej odpowiedzi cenowej, rozmowa o niczym. Anyway dzięki jak już wymienisz daj znac jakie koszta, też mnie to czeka niebawem przeciez macie zupelnie rozne silniki to i koszty beda rozne...
Miszka82 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 No właśnie wszystko okej, ale mi zależy na konkretnej odpowiedzi cenowej, rozmowa o niczym. Anyway dzięki jak już wymienisz daj znac jakie koszta, też mnie to czeka niebawem przeciez macie zupelnie rozne silniki to i koszty beda rozne... chodził mi o koszt robocizny mniej więcej
pioteres Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 No właśnie wszystko okej, ale mi zależy na konkretnej odpowiedzi cenowej, rozmowa o niczym. Anyway dzięki jak już wymienisz daj znac jakie koszta, też mnie to czeka niebawem przeciez macie zupelnie rozne silniki to i koszty beda rozne... chodził mi o koszt robocizny mniej więcej silnik inny, rozrzad inny wiec i robocizna bedzie inna... kiedys, jeszcze w benzynie (jakies 2 lata temu) wymienialem rozrzad za 100 zł w tym warsztacie
Rekomendowane odpowiedzi