Paweł83 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Chciałbym wyjąc orginalne radio czyli Audi Gamma i zamontować radio Sony, które jest węższe, gdzie mozna kupić takie przejściówki żeby to pasowało? Mam w aucie fabrycznie 8 głośników, czy nie bedzie problemów z podłączeniem nie orginalnego radia? Z góry dzieki! Pozdrawiam
wojtek79 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Chciałbym wyjąc orginalne radio czyli Audi Gamma i zamontować radio Sony, które jest węższe, gdzie mozna kupić takie przejściówki żeby to pasowało? Mam w aucie fabrycznie 8 głośników, czy nie bedzie problemów z podłączeniem nie orginalnego radia? Z góry dzieki! Pozdrawiam Jak chcesz kupić te "przejściówki " to wejdz na allegro i wpisz w wyszukiwarkę: ramka radia Audi A4 i kliknij "szukaj". Pasują, bo ja też kupiłem. A co do podłączenia nowego radia to nie powinno być problemu. Jak odepniesz fabryczne radio to powinna zostać w instalacji w aucie kostka ISO. Nowe radio powinno pasować do istniejącej instalacji bo teraz prawie każde radio ma złącze ISO.
Paweł83 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2007 dzięki, zobacze co da sie z tym zrobić
Rekomendowane odpowiedzi