KANAL Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Mam prosbe do wszystkich posiadaczy B5 po lifcie z zegarami 1/2 fis. Otoz po skasowaniu inspekcji VAGiem podobno po przekreceniu zaplonu odrazu swieci sie napis OK na FISie a nastepnie gasna pozostale kontrolki (ladowanie, airbag, abs itp itd.)... sasiad twierdzi ze przed skasowaniem inspekcji napis OK pojawial sie dopiero jak zgasly kontrolki. Zrobilem sasiadowi przysluge, skasowalem mu inspekcje za browarek a tu teraz sciga mnie gosc ze musze mu to poprawic bo tak nie moze byc. Mozecie sprawdzic u siebie jak to wyglada na zegarach 1/2 fis? Niestety nie mam zadnego znajomego z takim licznikiem. Bardzo pilna sprawa bo musze mu to dzisiaj wytlumaczyc Pozdrawiam.
KANAL Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Opublikowano 6 Lutego 2010 Tez tak mysle.... moze jeszcze ktos, kto posiada 1/2 FIS potwierdzi to info...
bin85 Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 To pokaz mu ten filmik i niech sie gościu ogarnie
KANAL Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Opublikowano 6 Lutego 2010 To pokaz mu ten filmik i niech sie gościu ogarnie Dzieki wielkie, google przeszukalem a o youtube zapomnialem Dzieki wielkie.
Rekomendowane odpowiedzi