Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Laguna 1.9 dCi 120KM - wasze doświadczenia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Osobiście nie miałem takiej furki ale kiedyś oglądałem renie w komisie. Trzeszczało wszystko co tylko mogło, nawet na siedzeniu nie można się było poprawić bo jeden trzask był. Odnośnie awaryjności o której tak dużo słychać to wszystko prawda. Mój szef ma taką od nowości i już kilkanaście razy był w serwisie łącznie z tym, że miał maglownicę wymienianą. Tytuł: Królowej serwisu pasuje do laguny jak nic.

Opublikowano

Ostatni rekor jaki słyszałem od zapoznanego chłopaka, z którym pracowałem kupił alfę 147 na wypasie za 24 tyś PLN i jak to na początku włożył kasę na świeczki oczywiście TWIN SPARK + rozrząd i płyny no i uczyniło z nabiciem klimy 5 000zł. Rusza rankiem do roboty i cofa na osiedlu przez spiącego policjanta i przód podkoczył ściągajac cały zderzak, który rozleciał sie w drobny mak przy -25 a odszczypy rozwaliły obie chodnice :wallbash: Z zapytaniem ile już nia przejechałeś odpowiedział 700km. A ma jeszcze do zrobienia sonde lambda i check się swieci czasem bo coś ze wspomaganiem. Strasznei żałuje, że sprzedał starą poczciwą BMW E36, z którą nic sie nie działo.

Ciekawe ile bedzie go kosztowało przejechanie 1 km?

Opublikowano

Gdzieś widziałem taki żart-ogłoszenie: "Sprzedam Alfę Romeo, przebieg 0 km, serwisowana w ASO" :>

Aż trudne do uwierzenia, że są to tak niedopracowane auta.

Opublikowano

Nie będę tu opisywał idiotycznych patentów Alfy 156,ale wykładzina bagażnika przykręcona jest na 4 śruby wystające na zewnątrz,jakies 2h zajelo mi ich odkręcenie.Jest jeszcze tego sporo ale zal opisywac.

Co co Lagi2 to te 120km jeździ gorzej niż AFN z 96r.

Opublikowano
  • Autor

alfy kocham więc nie powiem o nich nic złego, mogą stać 6dni na 7 w serwisie i tak je lubię :decayed:

Co co Lagi2 to te 120km jeździ gorzej niż AFN z 96r.

nie wiem jeszcze nie jechałem :>

Opublikowano

alfy kocham więc nie powiem o nich nic złego, mogą stać 6dni na 7 w serwisie i tak je lubię :decayed:

to sie zatrudnij w serwisie alfy :gwizdanie: :naughty::polew::tongue4:

Opublikowano
  • Autor

robiłem na sulechowskiej :polew:

Opublikowano

A ja sie wypowiem tak kolega ma ową lagune, owy rocznik, owy silnik i 6 skrzynie, jak na razie karta do odpalania mu sie wysrała beknoł kilka stowek, i jeździ dalej. Miesięcznie robi 1000-2000 km. Ogólnie wole B5 po 2 lifcie, z AFN-em lub AJM-em, laguna jest b. ładna i ma dosyć mało spotykany wypas, mimo to jakieś 90% A4klubowej społeczności woli audi i niech tak zostanie.

Opublikowano

p.s. jakby ktoś znał jakieś kawały o lagunie albo jakąś stronkę z dowcipami o nich to neich mi przyśle na PW :hi:

EOT

Opublikowano

robiłem na sulechowskiej :polew:

naprawde robiles w autopolu ?

Opublikowano
  • Autor

miałem wtyka na egzaminerze i tam połapywałem tematy :decayed: (w sensie prywata)

Opublikowano

Koledzy, odradzam zakupu Laguny II, a szczególnie dci. :thumbdown:

Jeśli się jednak ktoś zdecyduje, to polecam assistance złoty pakiet w HDI. :good:

Też miałem to auto :wallbash: i spałem w wielu hotelach na koszt HDI.

Pozdrawiam.

Opublikowano
  • Autor
spałem w wielu hotelach na koszt HDI.

no widzisz, jakieś plusy jednak są :gwizdanie:

Opublikowano

Jeśli się jednak ktoś zdecyduje, to polecam assistance złoty pakiet w HDI. :good:

\

Przypuszczalnie na lagune beda zwyzki.

Opublikowano

Olsztyn, dzis rano godz 7.30 meeega korek na wylotowce z najwiekszej sypialni miasta, bo co sie stalo? laguna kombi 1,9dci na awaryjnych zablokowala prawy pas. tyle w temacie :)

mimo to uwielbiam renowki,a r19 1,8 16V to moja pierwsza milosc!!

Opublikowano

\

Przypuszczalnie na lagune beda zwyzki.

Albo namiot z tropikiem w pakiecie gold gratis :kox:

Opublikowano

Takie oto cytaty z forum Renault:

- "Odsprzedam kartę miesięczną na autobus. Samochód naprawili wcześniej niż oczekiwałem"

- "poszukuję do wynajęcia przyczepy około 9m sześciennych gdyż jade nad morze na wakacje i muszę wziąć kilka drobnych części w razie awarii"

- "Scenic. Zostawiłem portfel w jednym ze schowków, jest szansa, że się gdzieś odnajdzie?"

- "Gdańszczanin z Siedlec poszukuje pracy jako szkutnik. Mam doświadczenie w naprawie Renault Espace"

- 3.0 DCI forum: "Stuknęło mi właśnie 200 000km!" [zablokowany]

- "Człowiek w salonie powiedział mi że gdy włącze radio to stracę gwarancję na elektrykę – Co robić?"