Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Karol w niedzielę jesteś członkiem komisji a następnym razem możesz już być przewodniczącym jakieś partii

heheheh a żebyś wiedział jak mam na nazwisko to dopiero by ci gały wylazły :shocked::polew:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 239,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Lepper??

:polew: :polew: :polew:

heh dobre ale niestety nie :tongue4:

Opublikowano

Karol w niedzielę jesteś członkiem komisji a następnym razem możesz już być przewodniczącym jakieś partii

heheheh a żebyś wiedział jak mam na nazwisko to dopiero by ci gały wylazły :shocked::polew:

Kwaśniewski, Kaczyński, Komorowski? :naughty:

Opublikowano
  • Autor

jakoś mam takie przeczucie że Kwaśniewski?? :polew: Karolu wyjaw tą tajemnicę bo tu wszyscy ciekawi jesteśmy :cool1:

na szczęście nie lepper :polew:

a może Palikot?? :polew:

Opublikowano

joker-lukasz , muszę przyznać, że w temacie top3 lasek wkleiłeś naprawdę fajną .dupcię :good: :good:

Opublikowano
  • Autor

joker-lukasz , muszę przyznać, że w temacie top3 lasek wkleiłeś naprawdę fajną .dupcię :good: :good:

dzięki dzięki :) to od dawna moja miłość ;) dla takiej kobiety to sprzedałbym nawet swoje autko :polew::naughty:[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2010, 15:03_________________________________________________co tam chłopy tak cicho?? żyjecie?? oglądacie mistrzostwa?? czy kobiety Wam zabraniają?? :naughty:
Opublikowano

ja właśnie siedze ogladam RPA z Urugwajem i mysle jak to nam daleko do takiego Urugwaju :wallbash:

Opublikowano

joker na wakacje wracasz do Suwałk czy zostajesz w 3mieście?

Opublikowano
  • Autor

joker na wakacje wracasz do Suwałk czy zostajesz w 3mieście?

jeszcze nie wiem.. bo szukam roboty w trojmieście ale jak na razie nic konkretnego nie mogę znaleźć i jak nic nie znajdę to od początku lipca będę w Suwałakch do końca września.. a jak znajdę robotę do końca czerwca to zostanę w trójmieście ale oczywiście co jakiś czas do Suwałk bedę wpadał.. jak mi już się chce do domu ;(
Opublikowano

Tak czy siak musimy panowie się zintegrować..... :kox:

Opublikowano
  • Autor

elo elo chłopaki.. wybiera się ktoś na ćwiartkę do Ełku?? :naughty: jakby ktoś jechał to zróbcie jakieś fotki :cool1:

Opublikowano

Alooooooooooo żyjecie!!!!!!!!??????????????

Opublikowano

Siema:) no się żyje

coś cicho tu ostatnio

Opublikowano

Witam! To jak tam Panowie, kręcimy jakiegoś spontona w niedzielę 27 czerwca? :)

Opublikowano
  • Autor

Witam! To jak tam Panowie, kręcimy jakiegoś spontona w niedzielę 27 czerwca? :)

ja będę dopiero przed 10 lipca.. wpadła mi jeszcze poprawka chyba 5 lipca :wallbash:[br]Dopisany: 25 Czerwiec 2010, 22:47_________________________________________________hej ludzie żyjecie tam? czy jakiś meteoryt spadł na Suwałki?? :gwizdanie:
Opublikowano

Żyjemy, żyjemy. :) Ja w niedzielę byłem na standardowej miejscówce bo myślałem, że ktoś wpadnie na bajerkę. Nikt się nie pojawił. :( Pewnie wszyscy wczasy rozpoczęli. :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

ja bedę jutro lub w środę w Suwałkach więc szykujcie fury na SPota ;)

Opublikowano

A ja jakoś za 2-3 tygodnie (jeszcze w fazie planów dokładna data) wpadnę do Suwałk na 2-3 dni, więc może będzie ktoś miał czas się spotkać? (bardziej pasuje w tygodniu czy na weekend spocik?)

Opublikowano
  • Autor

ja będę jednak dopiero w niedzielę po południu.. więc można wieczorkiem zrobić SPOTA ;) zaraz wrzucę info nazwie wątku..

Perry jak będę w tym okresie w Suwałkach co piszesz to ja na bank czas znajdę któregoś wieczora :) także jak będziesz wiedział już coś dokładniej to daj znać..