Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok, jak tylko będę miał potwierdzenie urlopów to dam znać (może uda się nawet 17 lipca wczesnym wieczorkiem pojawić w Suwałkach ;]).

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 239,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam! Ja w niedzielę pracuję do 19:00 więc jak coś to się spóźnię, chyba że spot'a przesuniemy na 19:00. :)

Co do miejscówki to dla mnie jest obojętne, gdzie będzie - ważne, żeby był. :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

to możemy załóżmy spotkać się o 18.30 a Ty trochę się spóźnisz i posiedzimy do 20 bo później finał MŚ w RPA ;) a miejsce to chyba lepiej pod Ratuszem bo pod naszą galerią mało miejsca a dużo samochodów tam stoi tak jak dziś zauważyłem :)

Opublikowano

Spoko! Na zewnątrz po Plazą zawsze jest pełno samochodów, za to w podziemnym garażu zawsze jak byłem to tylko kilkanaście aut stoi. :>

Opublikowano
  • Autor

Spoko! Na zewnątrz po Plazą zawsze jest pełno samochodów, za to w podziemnym garażu zawsze jak byłem to tylko kilkanaście aut stoi. :>

na dół strach zjeżdżać hehe kobiety mógłby sobie nie poradzić :mysli:.. z reszta nie widziałem chyba gorzej zorganizowanego parkingu podziemnego.. pełno słupków i te miejsca rozplanowane tak nijak :thumbdown: także lepiej pod Ratuszem :)
Opublikowano

Słuszna uwaga. Wjazd i wyjazd też nieźle skopany, zimą będą czochrać po tych barierkach bokami tylko iskry będą szły. :)

Do zobaczenia na spocie!

Opublikowano

to na 99,1% będę, więc albo w sobotę (17) wieczorem albo w niedzielę (18) jakoś możemy się spotkać :) - dajcie znać jak wam/komu/gdzie pasuje ;)

Opublikowano
:bry: to mówicie ze dzis spot :decayed: , znajdę chwilę to może wpadnę .
Opublikowano

:bry: to mówicie ze dzis spot :decayed: , znajdę chwilę to może wpadnę .

Witamy w polszy! :> Nie ściemniaj tylko wpadaj podpisać listę obecności. :decayed:

Opublikowano
  • Autor

:hi: witamy w PL :) Johny musisz być obecność obowiązkowa :)

Perry to jak masz być za tydzień to można ustalić Spota na niedzielę za tydzień.. dzisiaj na Spocie się dogadamy co do godziny z resztą ludności tak żeby wszystkim pasowało..

Ja dziś prawdopodobnie będę Sharanem ojca.. bo mi coś ze skrzynią się pierd..oli :wallbash:

Opublikowano

no dobra namówiliście mnie :decayed: , czemu nie robicie spotów w lochach plazy? z lpg nie wpuszczają czy co :decayed:

Opublikowano

witam kolegów :decayed: ja niestety dziś niedysponowany jestem, jeszcze smali po wczorajszym a dzis zapowiada sie poprawka więc odpadam :rolleyes: a WY tam macie się "spocić" konkretnie :gwizdanie: :kox: Pozdro

Opublikowano
  • Autor

witam kolegów :decayed: ja niestety dziś niedysponowany jestem, jeszcze smali po wczorajszym a dzis zapowiada sie poprawka więc odpadam :rolleyes: a WY tam macie się "spocić" konkretnie :gwizdanie: :kox: Pozdro

zjebałe..ś chłopie.. do wieczora jeszcze Cie odsmali.. wpadaj na pół godz czy na godzinkę a poprawkę zrobisz po spocie :good: [br]Dopisany: 11 Lipiec 2010, 11:32_________________________________________________

no dobra namówiliście mnie :decayed: , czemu nie robicie spotów w lochach plazy? z lpg nie wpuszczają czy co :decayed:

póki ładna pogoda to trzeba z niej korzystać :cool1: jak będzie gorsza to się pomyśli o przepięknym parkingu plazy :polew:
Opublikowano

ajjjjj chętnie bym sie pokazał na tym spociku (byłby mój pierwszy :) ) ale niestety będe sie pocił w polu ursusem c330 :decayed:

sianko w polu nidzieli nima :heat:

Opublikowano
  • Autor

ajjjjj chętnie bym sie pokazał na tym spociku (byłby mój pierwszy :) ) ale niestety będe sie pocił w polu ursusem c330 :decayed:

sianko w polu nidzieli nima :heat:

zawsze możesz wpaść na godzinkę :) spot nie trwa cały dzień :cool1:[br]Dopisany: 11 Lipiec 2010, 13:00_________________________________________________ :hi: podziękował za spota :)

jak tam meczyk się podobał?? :polew: pierwsze 90 minut straszna kicha :thumbdown:

Opublikowano

jak tam meczyk się podobał?? :polew: pierwsze 90 minut straszna kicha :thumbdown:

Meczyk do bani, na miano meczu finałowego zasługiwał raczej pojedynek Niemcy-Urugwaj.

Oglądając mecz Hiszpania-Holandia chwilami miałem wrażenie, że oglądam galę MMA. :)

Opublikowano

siemka panowie :hi: Duzo WAS tam się zjechalo? jakies fotki macie?? :naughty:

Opublikowano

siemka panowie :hi: Duzo WAS tam się zjechalo? jakies fotki macie?? :naughty:

Całe 3 sztuki. :kox:

Opublikowano

to nie najgorzej jeszcze :tongue4::wink4: No niestety tym razem nie dałem rady :wink4:

Opublikowano

mecz po hu.... , można było lepiej jeszcze sie pospotować :kox: :kox: