Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może do tego weekendu uda mi się zmienić jeszcze kilka rzeczy w autku - to będzie co pokazać :naughty: - wszystko zależy od tego czy przesyłki dojdą na czas i będzie chwila by zamontować/zmienić to i owo ;]

Jak coś to się np. możemy zdzwonić (nr tel. na pw jak coś). Na pewno będę chciał zobaczyć "Plaza Dungeons" :polew:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 239,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Może do tego weekendu uda mi się zmienić jeszcze kilka rzeczy w autku - to będzie co pokazać :naughty: - wszystko zależy od tego czy przesyłki dojdą na czas i będzie chwila by zamontować/zmienić to i owo ;]

Jak coś to się np. możemy zdzwonić (nr tel. na pw jak coś). Na pewno będę chciał zobaczyć "Plaza Dungeons" :polew:

a wiesz już kiedy bedziesz?? bo musimy jakoś dokładnie się zgadać wszyscy by ja prawdopodobnie jadę w piątek popołudniu do niedzieli na działkę a Sylwek wyjeżdza w Niedziele rano nad morze więc można założmy na razie się spotkać w czwartek wieczorem a później jakbyś Perry był to w niedzielę wieczorem to byś pokazał cóż tam kryje te Twoje A4 ;) chętnie zobaczymy :)

co reszta myśli na temat spota najpierw w czwartek wieczorem??

piszcie to wrzucę info w nazwie wątku i na 1st site :)

Opublikowano

ja od czwartku będę nad morzem bo mam urlop... :gwizdanie:

Opublikowano

ja od czwartku będę nad morzem bo mam urlop... :gwizdanie:

A gdzie będziesz to może zrobimy spota w delegacji? :)

Ja od niedzieli będę we Władysławowie.

Co do spota w czwartek to mi pasuje ale najwcześniej o 19:00 bo dzionek mam w robocie.

Opublikowano

na poczatku jadę do znajomych do gdańska a potem to tam gdzie mnie koła powiozą to się pojedzie:) :kox:

Opublikowano

hejo :wink4: dla mnie czwartek tyż pasuje jak naj bardziej ,też jestem ciekawy autka kolegi Perry ,widzę , że ją troszkę przydłubał. :good:

Opublikowano
  • Autor

to co to w czwartek spot na 20 tam gdzie zawsze?? ;)

Opublikowano

chopy, organizujcie spota na 8 sierpnia wieczorkiem, moge nawet do Suwalek wpasc, juz tyle czasu mnie na spocie nie bylo ze musze sie spocic koniecznie :decayed:

Opublikowano
  • Autor

chopy, organizujcie spota na 8 sierpnia wieczorkiem, moge nawet do Suwalek wpasc, juz tyle czasu mnie na spocie nie bylo ze musze sie spocic koniecznie :decayed:

hehe do sierpnia jeszcze daleko ale się nie martw damy radę.. :)

a spocić się to chyba najłatwiej na dobrym słońcu :naughty:

chłopaki ci co jadą nad morze.. nie żebym chciał Was dołować ale widzieliście prognozę pogody??

ja z resztą też nie wiem czy mi wypali wyjazd na dzailkę jak będzie taka pogoda ;(

Opublikowano

Ej no... ;] co to za opis spotu, a ? :P hehe

Na razie bez zmian - pojawię się pewnie jakoś późnym wieczorem w sobotę, wiec piszę się na niedzielny spocik (czyli 18tego) ;] - poznacie mnie po koszulce klubowej :polew:

Opublikowano

hejo :wink4: dla mnie czwartek tyż pasuje jak naj bardziej ,też jestem ciekawy autka kolegi Perry ,widzę , że ją troszkę przydłubał. :good:

Panowie toż to zgnilak jest. Nie ma co tam oglądać :polew: :polew:[br]Dopisany: 14 Lipiec 2010, 20:29_________________________________________________

- poznacie mnie po koszulce klubowej :polew:

Tylko się go nie wystraszcie, taki mały skrzacik z niego :polew::decayed:

Opublikowano
  • Autor

Perry jak coś to SPOT w niedzielę jest też przy Ratuszu.. trafisz tam?? :decayed:

Opublikowano

hehe do sierpnia jeszcze daleko ale się nie martw damy radę.. :)

a spocić się to chyba najłatwiej na dobrym słońcu :naughty:

chłopaki ci co jadą nad morze.. nie żebym chciał Was dołować ale widzieliście prognozę pogody??

ja z resztą też nie wiem czy mi wypali wyjazd na dzailkę jak będzie taka pogoda ;(

ma być pogoda i huk :decayed: jutro zapowiada sie trochę jazdy :naughty: olecko-olsztyn-olecko-gdańsk, zaczynam o 5 rano :decayed:

Opublikowano

Perry jak coś to SPOT w niedzielę jest też przy Ratuszu.. trafisz tam?? :decayed:

Yap - jeżeli w tym miejscu, które masz na zdjęciu w podpisie - to bez problemu ;]

Panowie toż to zgnilak jest. Nie ma co tam oglądać

A ten znowu swoje, widać nie dociera, to napiszę powoli, żebyś nie musiał szybko czytać i może tym razem dotrze (tak jak ci się dotarło podwozie od jeżdżenia po schodach ruchomych :polew:): "to jest kolor maskujący, wtapiający autko w leśne otoczenie " :decayed::naughty:

--edit--

Klocki mi się kończą - jak nie zdążę w Białym podjechać - gdzie w Suwałkach zajechać by wymienili powiedzmy od ręki ? (klocki mam)

Opublikowano
  • Autor

możesz zalecieć na Gałaja do Górskiego.. ja tam często stawiam.. zazwyczaj wszystko robią poprawnie.. za wymianę klocków płaciłem chyba 30 zł.. czy coś takiego..

a miejsce Spota to właśnie to miejsce które mam na zdjęciu w podpisie..

chłopy ktoś wpada na tego dzisiejszego spota??

Opublikowano

no ja postaram się wpaść swoją tępą strzałą :decayed:

Opublikowano

Miejscówka dalej aktualna ? Podobno ma być festiwal bluesowy (sobota i niedziela) i tam obok ratusza rozkładają scenę.

Opublikowano

chłopy ktoś wpada na tego dzisiejszego spota??

Ja byłem ale niestety nikt się nie pojawił. :confused4:

Opublikowano

Dajcie znać jak z tą miejscówką na niedzielnego spota - czy w razie czego macie jakieś inne - upatrzone - miejsce ? :)