Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sylwek o której byłeś mi cos odwaliło i byłem na 18 , nie wiem na która był spot ,ale parking był full :shocked:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 239 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Byłem o 19:50, poczekałem do 20:15 i pojechałem do domu. Parking faktycznie zabity ale jedno miejsce dla mnie było. Posłuchałem chwilkę koncertu i do domu.

Opublikowano

tak samo jak mi 1 miejsce wolne było :confused4: , dobra czas w kime :wink4:

Opublikowano

i sie dogadali... :wallbash:

--edit--

no i d*pa... zaufalem nawi i sie skonczyl nagle asfalt za zakretem i wpakowalem sie na zaje... kocie lby i mam rozwalona (peknieta) mise olejowa... - jest zrobiona prowizorka, ale widac ze dlugo nie wytrzyma, w zwiazku z tym spot w niedziele staje pod duzym znakiem zapytania - chyba ze znacie jakiegos mechaniora ktory pracuje w Suwalkach lub dosc blisko w niedziele i bedzie mial mise olejowa do mojej niuni - inaczej moze byc duzy problem z dotarciem (chyba ze ktos poleci dobre miejsce zeby zajechac z ta sprawa w poniedzialek - inaczej bede szukal na chybil-trafil mechaniora i misy) - a mialo byc tak pieknie (obecnie jestem na os. Pólnoc).

Opublikowano
  • Autor

to co z tym dzisiejszym spotem?? bo nie wiem czy wpadać..

co do mechanika to jedz w poniedziałek rano tam do tego kolesia co Ci pisałem w sprawie klocków.. jedź przed 8 rano to nie będzie problemów z kolejkami.. ja chyba z ojcem też tam wieziemy swoje samochody w poniedziałek..

Sylwek ja byłem w czwartek.. tylko się spóźniłem bo byłem o 20.30 dopiero i był cały praking zawalony nawet ja nie wlazłem.. :confused4: nikogo nie było to się przejechałem po mieście i na chałupę..

co do dzisiejszej miejscówki to jakby przy ratuszu nie było miejsca to ustawiajmy się w okolicach i żeby podejść tam i się spotkać a później podjedziemy np. pod plazę lub pwsz :)

Opublikowano

Przejde sie na parking i zobacze jak to teraz wyglada. Wieczorkiem pojde spacerek z cora do centrum, tyle ze to pewnie gdzies ok. 18-19 (o ile nie bedzie padac - bo widze ze sie chmurzy i niby ma spasc jakis deszczyk).

--edit--

Wiec tak - wyglada ze na razie ten patencik trzyma olej wewn. miski i olej nie wycieka, wiec jak nie bedzie lalo tak jak w tej chwili (nie mowie o lekkim deszczyku - to mi nie przeszkadza ;]) to stawie sie ok. 20 przy ratuszu.

Opublikowano
  • Autor

no dobra to jak nie będzie lało to do zobaczenia pod ratuszem pozdro :)

Johny też będziesz??

Opublikowano

f*ck,nie ma mnie w domu, zreszta wczoraj popilem ,weselicho mialem,nie moge kierowac, :kwasny:

Opublikowano

ale wymowka - trza jakiegos kierowce/kierowniczke zalatwic ;] - dobra ja sie powoli zbieram :)

Opublikowano
  • Autor

ja też zaraz wyjeżdżam :).. Johny ja biwakowałem i przez 2 dni też se popijałem i się nie wymiguję :cool1:

chyba że waliłeś tak na konkret zgon to rozumiem :naughty:

Opublikowano

No i sie we 2 spocilismy ;]

Opublikowano

jocker przetestowales tam furke kolegi ? :decayed:

Opublikowano

W sumie to testow nie bylo. Misa ma byc na jutro - zobaczymy czy taka jak trzeba i czy bedzie miejsce w kolejce w jednym z 2ch zakladow gdzie bylem. Na razie jezdzic po miescie sie da, wiec moze mnie jeszcze tu czy tam zobaczycie ;]

--edit--

ksztalt/model misy potwierdzony.

btw. z daleka plaza nawet fajnie sie prezentuje - podjade dzis obejrzec z bliska ;] - jak ktos bedzie w okolicach to moze by zrobic jakis mini spocik ? :)

Opublikowano
  • Autor

dokładnie misa pęknięta więc nie ma co katować auta mam nadzieje że innym razem przetestuje się te prawie 170 PS ;)

ja dziś jadę odkurzać auto i na myjnię także też mnie będzie można zobaczyć na mieście.. :)

Perry to co jutro wymieniasz miskę na nową z serwisu??

Opublikowano

Tak ok. 12:20-30 powinienem byc u Twojego mechaniora - mozesz podjechac to bedziemy komisyjnie nadzorowali wymiane ;] :naughty:

Opublikowano

Perry widziany na mieście :wink4: ja z buta szłem :embarrassed: , zielona b5 z diodami z tyłu w podswietl.tablicy ?

Potem juz krążyłem po mieście swoim autkiem to nie widziałem .

Opublikowano

Yap :) Jak ze znaczkiem a4-klub to ja ;] hehe - mam teraz manie zmiany oswietlenia na diodowe (to co mozna bez kombinacji i zmiany lamp) - wnetrze mam juz prawie cale oswietlone ledami zamiast zwyklych zarowek (kabina + lampki w drzwiach + bagaznik ++ tylna tablica rejestracyjna + postojowki). Jezeli dobrze dzis przelutowalem 2x w5w w korpusach ba9s to rano skoncze wymiane oswietlenia we wnetrzu (pojda nad tylna kanape). Oczywiscie wszystko w kolorze bialym ;]

p.s. Sa w Suwalkach jakies myjnie samoobslugowe ? (karchery) Jak tak to gdzie i ktore polecacie ? :)

Opublikowano

są . na przeciwko plazy 3 stanowiska , i na sejneńskiej ale tam nie byłem :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Tak ok. 12:20-30 powinienem byc u Twojego mechaniora - mozesz podjechac to bedziemy komisyjnie nadzorowali wymiane ;] :naughty:

hehe jak znajdę czas to zajadę :)

jak zjeżdżasz utratą w dół to po prawej masz plazę a na tej samej wysokości jest po lewej myjka o której pisał Johny :)

Opublikowano

Plaze to juz namierzylem i zwiedzilem procz podziemi :polew:, tylko ze co tam jechalem to na pasie na wprost zawsze jakis tir stal i nie zauwazylem myjki po lewej, a wracalem przez Noniewicza/Kosciuszki. W takim razie trzeba bedzie dzis tam podjechac. Na razie pomykam do autka sprawdzic czy pozostale ledy beda swiecic tak jak trzeba. Mala rundke po miescie zrobie - zobacze co tam sie jeszcze pozmienialo.

--edit--

No i dupcia... misa nie pasuje - nie ma zamienników - zostało tylko ASO - poszło zamówienie do sieńki, postaram się dziś dotoczyć do Białego a jutro będę kogoś pewnie napadał żeby mi ta misę zmienił.

--edit-2--

No i się "dotoczyłem" - nawet oleju nie ubyło - przynajmniej wg miarki. Szkoda że ta dwupasmówka jest na razie tylko od Katarynki do Wikinga... - fajnie się nią jedzie.

Mam nadzieję że następnym razem będzie więcej osób na spocie - może ktoś do Białegostoku przyjedzie ? :)