Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Johny - nie chwaliłeś się, że nagrywasz teledyski. :kox:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 240,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

aaaaaahhhhhhhhhaaahhhaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dawno już sie tak nie naśmiałem :polew: :polew: :polew: :polew:

:good: :good:

Opublikowano
  • Autor

dobra dobra zero polewki z Geonego :cool1: :cool1:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

jak pogoda w Suwałkach i okolicach? :)

Opublikowano

pogoda dla bogaczy :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

znaczy się że słońce smaży i można iść na plażę?? :naughty:

Opublikowano

znaczy sie słońca ni ma mrozu zresztą też,śnieg leży,droga zawiana czekam na sąsiada co swoim Zetorem pozamiata. no pogoda dla bogaczy bo tylko bogatego stać na siedzenie w domu :kox:

Opublikowano
  • Autor

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

to żeś powiedział :) dobre dobre :) czyli ja też bogaty jestem bo tez siedzę w domu :kox:

a Ty nigdzie nie pracujesz tylko się obijasz?? skąd wziąłeś kasę na B6?? ja też tak chce :embarrassed:

Opublikowano

hahahahahah wiedziałem , że wam wpadnie w uch moja muza :decayed::polew:

Tak Sylwek pomału zaczynam rozwijać swoje nowe talenty hehe :polew:

Pogoda ? będzie padac gruzi i kamienie :polew:

Opublikowano
  • Autor

Johny to byś może rozwinął najważniejszy z Twoich talentów czyli drukowanie prawdziwych pieniędzy ;) mógłbyś podzielić się nimi na spocie :naughty:

bo jak nie to zagoni się niebieskim :cool1:

oglądasz jakieś fury czy słabo ostatnio? lepiej zacznij rezać swoja padlinę bo i tak nic lepszego w tych czasach nie znajdziesz :naughty:

Opublikowano

były dobre czasy ale sie skończyły :sick3:

Opublikowano

Johny to byś może rozwinął najważniejszy z Twoich talentów czyli drukowanie prawdziwych pieniędzy ;) mógłbyś podzielić się nimi na spocie :naughty:

oglądasz jakieś fury czy słabo ostatnio? lepiej zacznij rezać swoja padlinę bo i tak nic lepszego w tych czasach nie znajdziesz :naughty:

cicho wczoraj drukowalem :decayed:

szukam szukam ale nic ciekawego , wiekszośc po pół banki przebiegu , albo spasowane na 3 kciuki heh.

Kolo ze statoila mówił , że bedzie miał 2 bemy na dniach :wink4:

Opublikowano
  • Autor

szukam szukam ale nic ciekawego , wiekszośc po pół banki przebiegu , albo spasowane na 3 kciuki heh.

:naughty: jakie? dieselki? :decayed:
Opublikowano

polecam moją staraą miłość e39,chyba mi nawet nie przeszło bo nadal jak widze na ulicy to pikaweczka szybciej zaczyna bić.najpiekniejsza z Beemek :good: optymalna wersja 3.0 w benzynie 231km(po lifcie) :rolleyes: no ale niestety posłuchałem rad ludzi którzy nawet w niej nie siedzieli i kupiłem B6.też fajna ale brakuje jej tego czegoś co ma w sobie BMW e39 :good:

Opublikowano
  • Autor

mi też zawsze się podobały E39 ;) piękne bestie :good:

Johny spójrz no na to: http://moto.allegro.pl/subaru-impreza-wrx-2-0-turbo-2004-227-km-4x4-i1336923640.html[br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 21:51_________________________________________________http://moto.allegro.pl/bmw-e46-328ci-copue-m-pakiet-indyvidual-alu-19sko-i1350562632.html :slina: :slina: :slina: :slina: :slina:

za taką dałbym się pochlastać suchym mydłem :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

http://moto.allegro.pl/bmw-e46-328ci-copue-m-pakiet-indyvidual-alu-19sko-i1350562632.html :slina: :slina: :slina: :slina: :slina:

za taką dałbym się pochlastać suchym mydłem :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Łukasz - widać kawalerskie podejście do sprawy. Jak się dorobisz żony i dzieciaczka to dasz się pochlastać za każde kombi (czytaj - patrz na mnie i Marcina). :)

Jako drugie autko w rodzinie coupe jak najbardziej ale nie jako rodzinne auto. Ja dzisiaj oblookałem nową furę mojego braciaka - Mercedes Benz ML320 z 2006 roku na pełnej opcji, to zachorowałem na jakąś terenówkę. Ale ja sobie to raczej Q5 albo Q7 bym łyknął. :)

Muszę zagrać w totka. Nie wiecie, czy ktoś zgarnął te 25 baniek co były do wygrania w weekend? Może czekają aż zagram. :>

Opublikowano
  • Autor

ja wygralem :naughty:

to stoi już u mnie pod domem :)http://otomoto.pl/lamborghini-gallardo-2006rok-520km-e-gear-edition-C13425091.html

ale jako że Ty dobry kolega to rzucę Ci na jakieś Q7 :cool1:

ja na razie żony i dzieci nie szukam więc pierwsze co kupie po mojej B5 to mocne coupe w benzie :kox:

Opublikowano

Dzięki! :> Zawsze wiedziałem, że na kolegów z klubu można liczyć. :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Sylwek a rezasz tego fisa??

Opublikowano

Sylwek a rezasz tego fisa??

Na razie rezam notatki ze studiów i sprawozdania z laborek. :gwizdanie:

Sam studiujesz to wiesz jak jest, do tego dołóż pracę i rodzinę i okazuje się, że doba jest za krótka.

Rezanie fisa zostawię sobie na wiosnę. Na razie zbieram klocki do rezania. latem wezmę 2 tygodnie urlopu i z garażu nie bedę wychodził tylko będę rezał. :kox:

Opublikowano

:naughty: jakie? dieselki? :decayed:

benz i diesel :)

Subaru fajowyyy DUB style :decayed:

kupon ow z lotka nie sprawdzajcie bo ja wygrałem :evil: