Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chłopaki rezerwujcie miejsca żeby nie było póxniej jaj że zabraknie :gwizdanie: zawsze jakby komus poxniej termin nie pasowal to można zrezygnować :cool1:

zawsze sa jeszcze domki :decayed: tylko nie ogrzewane ale to juz bedzie maj takze powinno byc ciepło no i alko bedzie was grzac :decayed::tongue4:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 240 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

mi termin nie pasuje, mam już plany :evil:[br]Dopisany: 27 Luty 2011, 21:18_________________________________________________lukasz paczka doszła?

nic mi bratowa nie wspominała więc pewnie jeszcze nie :mysli: a kiedy wysyłałeś? i wysyłałeś zwykła tak? czy priorytet?
Opublikowano

czawartek, o cholera nie pamietam, chyba zwykła

Opublikowano

Łukasz, wysłałem do Taktusia prośbę o wpisanie na listę do Kaletki , bo jak patrzę, jak to jest blisko od Olsztyna to aż szkoda nie podjechać. Mam nadzieję, że mi jakieś zajęcia na uczelni nie pokrzyżują planów. :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

czawartek, o cholera nie pamietam, chyba zwykła

hehe :D pisałem do bratowej i paczki jeszcze nie ma.. ale jak wysłałeś w czwartek zwykłą to nie ma co się spodziewać jakoś szybko :decayed: wiadomo jak to z pocztą.. xenony szły mi priorytet tak że doszły dopiero na 3 dzień :gwizdanie:

ale i tak na razie zimno wiec jakoś ostro mi się nie śpieszy :przebiegly:

co do kaletki to z Olsztyna Filip masz rzut beretem.. ja jadę na bank czy partnerką będzie "Eliza" czy jakaś inna :polew:

lampy, grill i felgi założę to nawet nie będzie wstyd w Polskę wyjechać :naughty:

Opublikowano

Łukasz, wysłałem do Taktusia prośbę o wpisanie na listę do Kaletki , bo jak patrzę, jak to jest blisko od Olsztyna to aż szkoda nie podjechać. Mam nadzieję, że mi jakieś zajęcia na uczelni nie pokrzyżują planów. :gwizdanie:

no ja mam lipe bo akurat 7-8 mam egzaminy w szkole :confused4: ale moze wpadne chociaz na grilla :evil:

Opublikowano
  • Autor

to laski byś nam chociaż przywiózł przy okazji tego grilla :)

Opublikowano

no ja mam lipe bo akurat 7-8 mam egzaminy w szkole :confused4: ale moze wpadne chociaz na grilla :evil:

studiujesz na UWM-ie? :wink4:

Opublikowano

nie nie studiowałem na Kotarbinskim :) skonczyłem tam lic. a teraz sobie robie technika budownictwa w ZDZ:kox:

laski ??? ja to widze ze Ty juz tam jaks niunie masz wpisana na liste :naughty::decayed:

Opublikowano

nie nie studiowałem na Kotarbinskim :) skonczyłem tam lic. a teraz sobie robie technika budownictwa w ZDZ :kox:

laski ??? ja to widze ze Ty juz tam jaks niunie masz wpisana na liste :naughty::decayed:

a no to też spoko :good:

to się zapowiada wesoło, :banan::thumbup:

powiem tak: jako ważny moderator tego działu nakazuję Ci Łukasz przywieźć do Kaletki jakieś fajne dupeczki :cool1::decayed:

Opublikowano
  • Autor

a tam niunia taka jak i każda inna :naughty: można wypisać i wpisać Twoje :kox:

egzaminami na ZDZcie się nie przejmuj :) z tego co słyszałem szkoła nie jest jakaś wymagająca :naughty:[br]Dopisany: 27 Luty 2011, 22:15_________________________________________________Filip jak chcesz to mogę pogadać o jakąś dla Ciebie :wink4: tylko Ty za nią płacisz :evil:

ale za to bym się postarał żeby się odpłaciła :sexinbed:

Opublikowano

Bierz ich tam ze sobą tyle, ile do auta wejdzie :decayed:

Opublikowano

Nie no wiem ze jakiegos hardcoru nie mam z zaliczeniem :) ale nie chce mi sie pozniej na poprawki bojac jak nie pojade w 1szym terminie :confused4:

a co do d*p to tak ejszcze za czasów studiowania to miałem duzo takich lachonow blachar :naughty::decayed: ale teraz juz troche sie uspokoiłem :tongue4: i mam tylko takie nie dajace tak hop siup :decayed::naughty::polew: :polew:

Filip musi tam na UWMie poszukac :naughty::kox: zrobi obchod po Rakorze, Antałku, Azymucie :naughty::decayed:

Opublikowano

Filip musi tam na UWMie poszukac :naughty::kox: zrobi obchod po Rakorze, Antałku, Azymucie :naughty::decayed:

i jeszcze grawitacji, w walerku i paru clubach na starówce :naughty: , chociaż ja chyba najbardziej preferuję Azymut :dance2:

PS. Takie co hop siup dają idealnie pasują do takiego zlotu jak w kaletce bo jest na tyle krótki, że laska nie może się za długo zastanawiać czy tak czy nie :polew:

Opublikowano

no własnie :decayed: kurcze niby tyle tych czortow na miescie i na kortowie ale bedzie problem :mysli: a na starowce to sa pseudo divy i osiedlowe princessy parkietu :naughty::decayed: jak ja to zawsze mowie udaja gwiazdy a w pupie były i gowno widziały :decayed::naughty:

Opublikowano
  • Autor

no niestety chłopaki tępych strzał długo szukać nie trzeba.. w tych czasach żeby trafić na coś normalnego i dobrze wyglądającego nie tak łatwo :mysli:

Opublikowano

Zerknij Łukasz o kogo wydłużyła się lista uczestników zlotu w kaletce :naughty:

Opublikowano
  • Autor

no Filip :oklaski:

teraz czekamy na decyzje pozostałych z naszej podlaskiej ekipy :) ciekawe czy ktoś z białego się wybiera :mysli:

no i nasze Suwałki mogłyby coś się ruszyć :cool1:

Geony taki pijak a nic się nie odzywa w sprawie pijackiej imprezy :przebiegly:[br]Dopisany: 27 Luty 2011, 23:38_________________________________________________Karol nie czaj się tak tylko tez się dopisuj

Opublikowano

Fajnie, gdyby się jeszcze ktoś zdecydował :gwizdanie:

Opublikowano

hahahah no chyba jebne , kuffa forumowi romantycy postanowili pospamowac o ssakach leśnych :decayed: ojjj :naughty:[br]Dopisany: 28 Luty 2011, 00:22_________________________________________________W sumie kaletke bym zaliczył ale czy będe w kraju ;(