Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Łukasz, podeslij mi na PW telefon bo nie mam.

I jeszcze powiedz mniej więcej jak jechać od strony Augustowa :gwizdanie: Jaka to miejscowość jest ? :wink4:

Ja może byłbym trochę wcześniej, ok 17 :naughty:

Tak samo, tylko odwrotnie. :wink4:

Przejeżdżasz przez Raczki, w Raczkach na Suw, wjeżdżasz zakrętem pod górkę, dojeżdżasz do krzyżówki i dajesz w lewo na Bakałarzewo. :) Dalej już tak samo jak od strony Suw. :)

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 240 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzięki :good:

Opublikowano

Zaraz zapodam kawałek mapy dla lepszej orientacji. Łukasz najwyżej zaznaczy na niej miejsce docelowe.

grill_meta.jpg

Łukasz - jak coś to popraw jeśli coś źle zaznaczyłem. :)

Opublikowano
  • Autor

Sylwek dobrze zaznaczyłeś i dobrze wytłumaczyłeś Filipowi jak on ma dojechać :good:

czyli już wszyscy mniej więcej wiedzą jak tam trafić myślę że trudności nie będzie ;)

Opublikowano

a jak nie będzie pogody to jak :mysli: w suwałkach?

Opublikowano
  • Autor

Tyy.. Banan nie krakaj :naughty:[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 14:54_________________________________________________żeby było smieszniej to własnie znalazłem fotki z jakiegoś wypadu kajkowego harcerzy i se zrobili przestanek na naszej działce.. zara wrzucam foty hehe

[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 14:59_________________________________________________http://www.16wdh.pl/foto/2003/z2003_296.jpg

http://www.16wdh.pl/foto/2003/z2003_297.jpg

http://www.16wdh.pl/foto/2003/z2003_300.jpg

Opublikowano

a jak nei będzaie pogody to jak :mysli: w suwałkach?

W Polsce zawsze znajdzie się jakiś pesymista. :>

Opublikowano

Ale tam trawa :decayed:

weź faktycznie poganiaj z kosiarką bo nikt tam do Ciebie allroadem nie przyjedzie :decayed:

Opublikowano
  • Autor

kosiarka już ugadana tylko muszę czekać aż koleżka wróci z białego ze studiów bo nie wiem czy jutro czy w pt będzie :good:

Opublikowano

weź faktycznie poganiaj z kosiarką bo nikt tam do Ciebie allroadem nie przyjedzie :decayed:

Filip - na wszelki wypadek weź Q. :)

Opublikowano
  • Autor

dokładnie :) weź płytkę z biesiadnymi to zjedziesz na dół żebyśmy mogli muzy posłuchać :) Twoje BRD poradzi sobie z górką :good:

Opublikowano

Ile wódy na głowe? :kox:tyle ile wejdzie :cool1:

Opublikowano

no te QUATTRO czasem się przydaje, w Bukowinie na zlocie nie jednego z ośką zawstydziłem, teraz braku Q w A6 nie odczuwam, zobaczymy co będzie w zimę :gwizdanie:

Opublikowano

Sylwester ten twój XENEK to podziemny cały pod plazma oświetlił,ale przydały by sie czujnik parkowania na tył-co? :cool1:

Opublikowano
  • Autor

zależy kto ile wypije mi połówka spokojnie starczy.. jak ktoś ma to niech weźmie lodówke samochodową żeby ciepłej wódki pic nie było trzeba :naughty:

Filip ale na spota weź B7 :) bez Q na bank pod górkę byś nie wjechał :P

Opublikowano

Sylwester ten twój XENEK to podziemny cały pod plazma oświetlił,ale przydały by sie czujnik parkowania na tył-co? :cool1:

A Ty co taki nieśmiały, że nawet do kolegi nie podejdziesz? :> To nie widziałeś mojego czujnika parkowania jak wysiadł z miejsca pasażera i mówił kiedy zatrzymać? :polew:

Byłem z rodziną w kinie na Auta 2. :)

Opublikowano

Filip ale na spota weź B7 :) bez Q na bank pod górkę byś nie wjechał :P

przezorny zawsze ubezpieczony :tongue4:

w B7 mam Q a w A6 mam wyciągarkę :polew:

Opublikowano

Pany a może tak na 16 góra 17 bysmy się ustawili?

Opublikowano

Możemy na 17:00. :)

Opublikowano

A Ty co taki nieśmiały, że nawet do kolegi nie podejdziesz? :> To nie widziałeś mojego czujnika parkowania jak wysiadł z miejsca pasażera i mówił kiedy zatrzymać? :polew:

Byłem z rodziną w kinie na Auta 2. :)

Śmiały -śmiały mała miała awarie (kupkę) i trzeba było lecieć bo zapasowego pampersa juz zużyliśmy :embarrassed::cool1: