Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mi wtorek pasuje :decayed:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 240,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

to spot jutro na 17?? :wink4:

Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

Witam Panie i Panowie, wybieram się jutro w Wasze okolice, na Skajzgiry dokładnie. Jak tam sie jedzie? Podobno do samej wioski, 15 km drogą polną :disgust:

Opublikowano
  • Autor

Witam Panie i Panowie, wybieram się jutro w Wasze okolice, na Skajzgiry dokładnie. Jak tam sie jedzie? Podobno do samej wioski, 15 km drogą polną :disgust:

:bry: ja nigdy nie byłem w tamtych okolicach :tongue4:
Opublikowano

kurczę, wyjeżdżam stąd około 22 dopiero więc będę jutro. A szkoda, bo może bym się pokazał :gwizdanie:

Opublikowano

to gdzies w okolicach Gołdap-Dubeninki-Stańczyki, a to że drogą polną nie wnikaj u nas to standard ;)

Opublikowano

Wszystko wskazuje na to, że i tak nie będę jechał swoim Audi. Więc jak zobaczycie Rovera 620 w kolorze British Racing Green to machajcie :decayed:

Opublikowano
  • Autor

bedzie ktoś w ogóle dziś na spocie? bo ja to pewnie nie dam rady wpaść bo mam latania i załatawiania i zakupów przed wyjazdem że ledwo się wyrabiam ze wszystkim :confused4:

Opublikowano

Witam! Jak by spot był na 19:00 to ja może się pojawię, ewentualnie z małym poślizgiem. Jak coś to i tak pojawię się w parku w godzinach wcześniej podanych. :)[br]Dopisany: 26 Lipiec 2011, 17:42_________________________________________________

bedzie ktoś w ogóle dziś na spocie? bo ja to pewnie nie dam rady wpaść bo mam latania i załatawiania i zakupów przed wyjazdem że ledwo się wyrabiam ze wszystkim :confused4:

Nie pitol - znajdziesz 20 minut, żeby wpaść na spontona. :>

Opublikowano
  • Autor

:bry:

pozdro z promu chłopaki :naughty:

jakoś buja Wam powiem, ale ważne że droga bez korków :polew: :polew:

Opublikowano

a spot jakis się odbył?

Opublikowano
  • Autor

a spot jakis się odbył?

chyba każdy indywidualnie :bag: :bag:
Opublikowano

Ja byłem kilka minut po 19:00, nikogo nie było więc zrobiłem rundę dookoła parku i do garażu. :)

Opublikowano

a spot jakis się odbył?

chyba każdy indywidualnie :bag: :bag:

ja ze wszystkimi łączyłem się duszą :decayed:

Joker, tam się za burtę za bardzo nie wychylaj bo wypadniesz do wody a A4 to nie amfibia :gwizdanie:[br]Dopisany: 28 Lipiec 2011, 16:27_________________________________________________kto się wybiera na Moto Show do Ełku 7.08? :naughty:

Opublikowano
  • Autor

jaaaa :drool:

:polew: :polew: :polew: :polew:

Rewelacje z norwegii :decayed: dziś widziałem lamborghini :naughty: i vipera :naughty:

nie wspomnę o X6 jeźdzących parami co chwilę.. a mieszkam w miejscowości wielkości olecka :polew: :polew:

w komisie stoją same B8 i wypasione C6 i chyba poliftowe C6 bo nie wiem czy sa już C7 :polew: no i BeeMki jakieś nowiutkie, no i meśki oczsywiście :D podoba mnie się tu :polew: :polew: a laski nie jeźdzą golfami 3 lub astrami tylko B7 i nowymi A3 :notworthy: muszę se chyba znaleźć to może by dala któraś pojeździć na sobie i jej furze :polew: :polew:

Opublikowano

wielkości olecka

:baseball:

:):bag:

Opublikowano
  • Autor

ludzie zyjecie?? wszyscy na urlopach?? co taka zamułka??

dziś poszedł z mojej strony pomysł w strone rodziców żeby kupić w Norway B5 1.8TQ :naughty: ale ojciec gada że tu nie ma takiej tragedii w zimę i że Q nie aż takie potrzebne, jak go przekonać?? :naughty:

Opublikowano

poczekaj do zimy do pierwszych mrozów, zrób odpowiednia przejażdżkę tak żebyście oboje mieli pelno w gaciach i puść taki komentarz " a nie mówiłem, bez Q ani rusz" :decayed:

Opublikowano

Karol - może chcesz pomieniać na bix'y: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=215853.0

:)

Mi dzielone jakoś się nie widza :wink4: Mam swoje ori i na razie przy nich pozostanę :) Aktualnie jestem na etapie rezania nowego materiału na podsufitkę i obklejania słupków :cool1: Chciałem robic czarny sufit ALE plastiki czyli rączki i daszki itp bym musiał na czarno malowac a to by kiepsko trzymało więc robię ori new pachnący materiał :decayed: