Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miaaałem, były dosłownie jak prosto z fabryki, zero śladu używania, poszły wczoraj... ale poczekaj zaraz coś znów pewnie będę miał:wink:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 239,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tylko nie takie drogie poprosze ;)

Moje swieca w sumie dobrze tylko wizualnie wydaje mi sie ze mogly by wygladac lepiej. Zrobilem pare zdjec, wiec wieczorem wkleje to zobaczycie czy te mleczko da sie usunac i czy jest sens :)

Co do osrodka wypoczynkowego to: http://www.osrodek-relaks.pl/index.htm

Jezdzimy tam w sumie od 3 lat. Zalezy co kto lubi, ostatnio bylismy z znajomymi to nie pasowalo im ze brak toalety i brak prysznicu w domkach ( trzeba podejsc z 10 m - zalezy gdzie ma sie domek ). Owszem standard nie jest tam za wysoki, ale za to jest bardzo przyjemnie :) i z checia wracamy tam. Ja juz urlop zaklepalem na koniec lipca i poczatek sierpnia. A we wrzesniu moze w gory sie pojedzie..

Opublikowano

Spoko miejscówka. Ja byłem kiedyś ze znajomymi na long weekend w tym ośrodku: http://www.wypoczynek-mazury.pl/

Super sprawa, ośrodek w lesie, fajne i wyposażone domki (WC, prysznic). Cena też była całkiem spoko. Jest też plac zabaw, bar z piwem i szamą.

Trzeba kiedyś coś wymyślić na weekend.:decayed:

Opublikowano
Spoko miejscówka. Ja byłem kiedyś ze znajomymi na long weekend w tym ośrodku: http://www.wypoczynek-mazury.pl/

Super sprawa, ośrodek w lesie, fajne i wyposażone domki (WC, prysznic). Cena też była całkiem spoko. Jest też plac zabaw, bar z piwem i szamą.

Trzeba kiedyś coś wymyślić na weekend.:decayed:

Jeździłem tam kiedyś do znajomych i potwierdzam że tam jest fajnie, blisko jeziorko, las, cicho, na wypad weekendowy jak znalazł :D

Opublikowano

Tez tam byłem i jest rowniez bardzo fajnie, wiecej PLN trzeba troche tam i trzeba sie wczesniej umawiac bo maja z gory juz rezerwacje. Jak by bylo juz cieplej to mozna w piatek na wieczor zajechac i w niedziele wrocic :)

Opublikowano

witam.

w niedziele jestem w bs.

w poniedziałek stawiam auto na podnosnik i do srody czwartku jestem w suwałkach.

Opublikowano
witam.

w niedziele jestem w bs.

w poniedziałek stawiam auto na podnosnik i do srody czwartku jestem w suwałkach.

To może skręcimy w poniedziałek wieczorem jakiegoś spota?:decayed:

Opublikowano

jestem za.

Opublikowano

Obecny :decayed:

Opublikowano

miło bedzie poznac przed BK

Opublikowano

To na którą godzinę się ustawiamy jak coś? Może chłopaki z Olecka też wpadną.

Opublikowano

popołudniowa proponuje. wpadne jak cos starym paskiem.

Opublikowano

Wzajemnie :)

no dla mnie też lepiej tak godziny w granicach 17:30 ale dostosuję się.

Opublikowano

Grzegorz, pisze się BT ,a nie BK :bag:

Opublikowano

dla mnie BT to jest bez tabu. wiec musze rozrozniac:)

Opublikowano

Spoko, może być 17:30. Robimy w Plazie czy pod Tesco? Od weekendu ma być fajna pogoda to można na świeżym powietrzu zrobić. :decayed:

---------- Post added at 20:37 ---------- Previous post was at 20:36 ----------

dla mnie BT to jest bez tabu. wiec musze rozrozniac:)

Dobre.:wink: To może BkT?:decayed:

Opublikowano

oki, mi tez pasuje spocik :)

Opublikowano

dla mnie gdzie, bez roznicy. bedzie poprostu miło wasze facjaty zobaczyc po długim czasie

Opublikowano

Tak moje lampiszony wygladaja:

syepwvnwhDSC04461.jpg

DSC04463.jpg

DSC04464.jpg

I na jednym zdjeciu widac po lewej HID a po prawej zwykle H7. Nie zakladalem jeszcze HID-ow bo jak cos to musze przetwornice jeszcze poprzykrecac do obudowy na dole, a na to musze miec troche wolnego czasu..

Mam takie szybkie pytanie, jutro chce zalozyc sobie tunel z podlokietnikiem bo udalo mi sie kupic z przedlifta i tak zastanawiam sie czy jest totalnie P&P czy musze poszukac srob ktore trzymaja lokcia ? Pewnie jak jutro wyjme to zobacze ale bede to robil wieczorem i wrazie W nie kupie juz nigdzie nic :decayed: .

Opublikowano

Lampy te to pewnie TYCE... potrzebna jest im dobra polerka, lecisz papierkiem wodnym na mokro od 1000 do 2500 na koniec pasta tempo i wiertarka z gąbką do polerki. Trochę trzeba się namachać ale powinno być git :thumbup1: , a co do łokcia to musisz dać tylko nakrętki- bodajże 3 szt na klucz 13, wymiana jest banalnie prosta i szybka :hi: