Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mogę Ci ją rozebrać i pociąć --> mam wprawę:grin: dawaj jutro obrócimy ten temat:decayed:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 239,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ejej ej a skąd wiadomo że sprzedaje? :P No dokładnie sprzedaje... ale narazie tylko z czystej ciekawosci wystawilem czy bedzie zainteresowanie. Bo mam na oku s4 w szwabach i może w końcu marzenia by się ziściło... Jak do wrzśnia nie sprzedam w całości to sprzedaje wszystko na czesci, a bude oddaje na złom :P

Kamil jak coś to daj znać jak będziesz zderzak przedni sprzedawał - z chęcią przytulę.:wink: Nie będę musiał malować.:decayed:

Opublikowano

No narazie jeszcze wolalbym w calosci pogonic. A jak sie nie uda to pod koniec wakacji bede rozbieral. Nie wiem tylko czy mi serce nie peknie...

Opublikowano
No narazie jeszcze wolalbym w calosci pogonic. A jak sie nie uda to pod koniec wakacji bede rozbieral. Nie wiem tylko czy mi serce nie peknie...

w czawrtek w nocy wpadam do suwałk i bede do niedzieli.

jakiś spot?

Opublikowano
w czawrtek w nocy wpadam do suwałk i bede do niedzieli.

jakiś spot?

W piątek czy w sobotę?

Opublikowano

w piątek rano robie zawieszenie i przeguby z przodu. do wieczoram mysle ze sie wyrobię

wiec mi bez roznicy niech wiekszosc zdecyduje ja sie dostosuje.

Opublikowano

No ja w sumie też be różnicy, myślę że piątek wieczorem byłoby idealnie, no może tak koło 18:00?

Opublikowano

Mam pytanie tak z braku zajecia i co mozna przy samochodzie porobic to pomyslalem nad zmiana koloru kol.. a moze sobie odpuscic i na sile sie nie uszczesliwiac ?

Obecnie wyglada :kox:

IMG_20130519_074954.jpg

I bym pomalowal plastidipem kola na mietowo albo fiolet . Sam juz nie wiem.. :wink:

BTW. W piatek wyjezdzam na weekend zwiedzac łotewskie klimaty do Rygi :banan:

Opublikowano
Mam pytanie tak z braku zajecia i co mozna przy samochodzie porobic to pomyslalem nad zmiana koloru kol.. a moze sobie odpuscic i na sile sie nie uszczesliwiac ?

http://s22.postimg.org/62r5me6n1/IMG_20130519_074954.jpg

I bym pomalowal plastidipem kola na mietowo albo fiolet . Sam juz nie wiem.. :wink:

co

do koł to jak plastidip to proponuje serie blaze

do ciemnego auta bedzie fajnie wygladało.

Opublikowano

http://s22.postimg.org/62r5me6n1/IMG_20130519_074954.jpg

Na vagu wygrałem znizke 35% na zmiane koloru auta ;)

Opublikowano

na plasidipa czy folię?

i gdzie?

mam passaa b4 varian do ogarnięcia. kolor biały i chodzi mi po głowie zeby pneumatykiem z papierem 1500 zrobić z niego mat:)

Opublikowano

dziś lecą przez Suwałki

Dziś od 11.00 do 15.00 startować będą z Wilna. Wjazd do Warszawy zaplanowany jest od 17.00 do północy. Organizatorzy ambitnie zakładają, że drogę tę przebyć można tylko w kilka godzin. Zaskoczeniem z pewnością będzie więc dla nich sytuacja na drogach naszego regionu. W korku na suwalskim odcinku drogi krajowej nr 8 suwalczanie będą więc mogli zobaczyć takie postaci jak aktor David Hasselhoff, gwiazda internetu Robert "Kosku", Johnny Knoxville z Jackass oraz skater Tony Hawk

Opublikowano

to co spot w piątek o 18?

miejsce tesko?

---------- Post dopisany 23-05-2013 at 08:24 ---------- Poprzedni post napisany 22-05-2013 at 15:57 ----------

za dwie godziny ruszam. to robimy spota?

jak bedzie coś ustalone to prosze o info na tel. o której i gdzie.

Opublikowano

Dobra, ja jutro o 18:00 jestem tam pod tesco? Dobrze mówie? Więc przybywajcie rodacy :D Johny, Olecko, Sylwek, Marcin, Filip, i cała reszta która czyta wątek i się wstydzi wpaść?

Opublikowano

witam też jestem w suwałkach tylko nie wiem kiedy ruszę, jak będe jeszcze jutro stał to też się zjawię tylko że dużym jestemi nie wiem jak z dojazdem

Opublikowano

ja nie dotrę, mam zbyt mało czasu niestety:facepalm:

Opublikowano

Od 17 stej do 21 wszej w pracy,ja odpadam!!!

Opublikowano

Może przełożymy na jutro? Kuźwa, auto strzeliło focha i dzisiaj muszę trochę podłubać bo w poniedziałek na Białystok muszę lecieć.:facepalm:

Opublikowano

:/ no Panowie, no a może późniejsza godzina? No szkoda, to może spot u Sylwka w garażu? :P

Opublikowano
:/ no Panowie, no a może późniejsza godzina? No szkoda, to może spot u Sylwka w garażu? :P

Śmiało możecie wpadać pod garage.:decayed: