Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja jestem w Suwałkach od poniedziałku rano.

Kamil musimy w końcu się spotkać i rozliczyć się.

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 240,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To co w ponwieczorkiem sie widzomy Grzesiek? Bo my i tak musimy sie spotkac wiec kto przyjedzie ten bedzie.

Opublikowano

Hejka. Gdzie planujecie się złapać? Może i mi uda się wyrwać z domu na chwilę. Pod Plazę lepiej się nie pchać bo pewnie w hooj ludzi będzie i znowu godzinę trzeba będzie wyjeżdżać z parkingu.

Opublikowano

to tesco? mi pasuje od 16

Opublikowano

Siemka. Ja jutro nie dam rady bo do pracy mam, dziś może by coś wyszło...

Opublikowano

jestem w suwałkach.

Opublikowano

18:00 pod tesco ;) kto ma czas, zapraszam.

Opublikowano

Ja poki co siedze u fryzjera, kolejka 11 osob przede mna. Jak sie wyrobie to wpadne

Wyslano z samolotu

Opublikowano

Oba, Filip taptalka ogarnales ;p no ja bym Cie chetnie zgarnal ale jade z kumplem bo potem musimy pare spraw ogarnac w bs. Takze tego, do zobaczenia. ;)

---------- Post dopisany at 16:43 ---------- Poprzedni post napisany at 14:54 ----------

Pomylka!! 18:00 ale pod kauflandemna polnocy!

Opublikowano

:hi:Najlepszego Pany! Zdrowych i wesołych świąt oraz szampańskiego Nowego Roku, niech spełniają się wasze motoryzacyjne marzenia :thumbup:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
:hi: co tam słychać?
Opublikowano

Wspomaganie wyje, plyn zmieniony ale nie moge do konca odppwietrzyc :/ co zle robie?

Opublikowano
Wspomaganie wyje, plyn zmieniony ale nie moge do konca odppwietrzyc :/ co zle robie?

a jak zmieniałeś płyn? powrót do baniaka a do zbiornika lałeś nowy?

Opublikowano

Tak, a co zle?

Opublikowano

ja wymieniałem pompę wspomagania chyba z 3 razy, wyła za każdym razem, w końcu kupiłem u krychy na forum używkę i wszystko śmiga. Kamil a sitko w zbiorniczku dobrze siedzi? Płyn się pieni czy przepływa swobodnie bez bulgotania? Nie ma nigdzie wycieków?

Opublikowano

Ja przez wspomaganie to juz troche siwych wlosow dostalem :decayed: .. jak bedzie Tobie wyc to lap za weze, do zbiorniczka wchodza dwa, jesli bedziesz czul wibracje razem z wyciem to lap za weze od wspomagania i daj znac ktory waz, jesli zaden przy zbiorniczku to lap za ten z magla do pompy, to tez daj znac. Jak zmieniales plyn to mam nadzieje ze wywaliles zbiorniczek i wyplukales to doszczetnie. Ja to z godzine i wd-40 i pozniej rozcieczalnik i tak w kol i ciagle cos z niego ciemnego wylatywalo, nastepnie to rura jakas i do pompy i do ucha i bedziesz slyszal czy idzie z tamtad wycie. Ja na swojej slysze jak obraca plynnie plyn. Na szczescie zakonczylem temat wspomagania i teraz walcze z pompa wody, zawsze cos..

Szkoda mi sprzedawac teraz samochod jak pol samochodu czlowiek wymienil.. a mam na oku pewien samochod ale kurcze sa w planach inne wydatki :facepalm:

Opublikowano

żyjecie chłopy czy już bemkami jezdzicie :P

Opublikowano

Na poczatku sie pienil ale jakos sie udalo i jest spoko. Tak zbiorniczek byl wyjety i wyplukany. Sam bym na to nie wpadl ale znajomy co mi pomagal troche kumaty ;). Zreszta od kiedy mam te auto to jak temperatura spada ponizej 5'C to zawsze slychac wspomaganie. Jak jest cieplo to elegancko. Teraz jeszcze musze odplywy ogarnac bo wilgoci a aucie na potege. W sumie nie wiem czemu to robie jak i tak sprzedaje auto...

Janusz spokojnie jeszcze nikt bemki nie zakupil ;p a Ty tylby zderzak zmieniles juz ? Mial byc podwujny cos slyszalem ;)

Opublikowano

jakoś ostatnio zapomniałem się z modami i nic nie robie przy aucie :/ brak czasu , garaż troszkę modernizuje , praca i inne pierdoły ..

Opublikowano

Kasjan to kiedy widzimy się w Bukowinie?