Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

IO 2010 Vancouver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Małysz zdobedzie srebro :naughty: Czuje to po kościach :kox::radocha:

Opublikowano

mówisz? :mysli::kox:

ammann demotywuje na dometywatorach.. :tongue4:

Opublikowano

małysz :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Opublikowano

małysz :notworthy: :notworthy: :good:

Opublikowano

-mówisz i masz :notworthy:
Opublikowano

Może niech coś powiedzą cwaniaki którzy sugerowali ADAMOWI zakończenie kariery :cool1:

Brawo Adam :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Opublikowano
  • Autor

No niestety. 4 medale IO to duży wyczyn :krol: ale jednak trochę szkoda, że nie udało się zdobyć tego wymarzonego złota. Jednak jest dobrze :good:

Opublikowano

oj Wihajster, ty i te twoje kości :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Wihajster a co mowia ci kosci o Justynce , Sikorze i Drużynowych ? :naughty:

Opublikowano

nic nie pisze, bo zaciska zęby z bólu, więc chyba będzie OK :polew: :polew:[br]Dopisany: 21 Luty 2010, 00:04_________________________________________________

no nawijają o tym wszędzie, i wszędzie w odpowiedzi najeżdżają na Norweżki że na sterydach jadą cały czas

Opublikowano

nic nie pisze, bo zaciska zęby z bólu, więc chyba będzie OK :polew: :polew:[br]Dopisany: 21 Luty 2010, 00:04_________________________________________________

no nawijają o tym wszędzie, i wszędzie w odpowiedzi najeżdżają na Norweżki że na sterydach jadą cały czas

u norwezek (i nie tylko) jest kwestia astmy. jak wiemy leki na astme rozszerzaja oskrzela i latwiej sie oddycha. wiekszosc biegaczek narciarskich - w tym Bjoergen - sa oficjalnie astmatyczkami w zwiazku z tym. nie jest to zabronione i mase inhalatorow mozna zebrac wzdluz kazdej z tras. justyna nie jest "astmatyczka" - chociaz jesli to pomaga - moglaby papiery sobie zlatwic.

Opublikowano
  • Autor

Ale to normalne, piłkarze też tak mają, przykład Paweł Kryszałowicz i jego wielka forma za czasów kadry Engela. Też grał na lekach, nawet Dudek opisywał to w swojej książce. :wink4:

Tym norweżkom raczej medalików nie odbiorą, tylko taka wojna psychologiczna :przebiegly:

Opublikowano

Wihajster a co mowia ci kosci o Justynce :naughty:

będzie złoto :naughty:
Opublikowano

Wihajster a co mowia ci kosci o Justynce :naughty:

będzie złoto :naughty:

No kurde ... To by był gicior na maxa :decayed:

Opublikowano

Małysz pokazał że jest wielkim sportowcem-profesjonalistą :good: wszyscy inni powinni brać z niego przykład :notworthy:

Myśle :mysli: że w drużynie też powinno być ciekawie bo inni (Stoch, Hula) też skaczą dobrze :good:

A Justyna skompletuje medale i bedzie GOLD :evil:

Opublikowano

Ale to normalne, piłkarze też tak mają, przykład Paweł Kryszałowicz i jego wielka forma za czasów kadry Engela. Też grał na lekach, nawet Dudek opisywał to w swojej książce. :wink4:

Tym norweżkom raczej medalików nie odbiorą, tylko taka wojna psychologiczna :przebiegly:

fragment wywiadu z Kowalczyk po zdobyciu brązu w mieszanym:

Spodziewała się pani, że Marit Bjoergen zdobędzie tu dwa złote medale?

- Tak. Z Turynu wyjeżdżała z wielkim płaczem, bardzo zawiedziona. Ja mówiłam, że Marit wróci i wróciła.

Znowu pani przegrała z zawodniczką chorą na astmę.

- No tak. Muszę się z tym pogodzić, że ona jest bardzo chora. Nie wygląda mi na taką, ale jest. Trochę przykro, samemu będąc zdrowym i silnym, przegrać z chorym. Już po sprincie myślałam sobie "cholera, z taką chorą przegrać". Ale gratulowałam jej szczerze. Po tych biegach chyba muszę powiedzieć swojemu doktorowi, że musimy u mnie znaleźć jaką astmę. Z pierwszej szóstki tylko ja jestem zdrowa... Trzeba więc się zastanowić nad chorobą.

Co im wolno, czego pani nie wolno?

- Przyjmować sterydy przed startem, które rozszerzają pęcherzyki płucne. Chyba nie muszę tłumaczyć, co w naszej dyscyplinie oznacza więcej powietrza w płucach [oznacza lepsze dotlenienie krwi. Mięśnie pracują, nie zakwaszają się - red.].[br]Dopisany: 21 Luty 2010, 17:53_________________________________________________

Sikora 11. ladnie ale celownik powinien sobie nastroić.

Opublikowano

fragment wywiadu z Kowalczyk po zdobyciu brązu w mieszanym:

Spodziewała się pani, że Marit Bjoergen zdobędzie tu dwa złote medale?

- Tak. Z Turynu wyjeżdżała z wielkim płaczem, bardzo zawiedziona. Ja mówiłam, że Marit wróci i wróciła.

Znowu pani przegrała z zawodniczką chorą na astmę.

- No tak. Muszę się z tym pogodzić, że ona jest bardzo chora. Nie wygląda mi na taką, ale jest. Trochę przykro, samemu będąc zdrowym i silnym, przegrać z chorym. Już po sprincie myślałam sobie "cholera, z taką chorą przegrać". Ale gratulowałam jej szczerze. Po tych biegach chyba muszę powiedzieć swojemu doktorowi, że musimy u mnie znaleźć jaką astmę. Z pierwszej szóstki tylko ja jestem zdrowa... Trzeba więc się zastanowić nad chorobą.

Co im wolno, czego pani nie wolno?

- Przyjmować sterydy przed startem, które rozszerzają pęcherzyki płucne. Chyba nie muszę tłumaczyć, co w naszej dyscyplinie oznacza więcej powietrza w płucach [oznacza lepsze dotlenienie krwi. Mięśnie pracują, nie zakwaszają się - red.].[br]Dopisany: 21 Luty 2010, 17:53_________________________________________________

Sikora 11. ladnie ale celownik powinien sobie nastroić.

mi też spodobał się ten wywiad-fajnie i z dystansem żartuje o tym, że zastanowi się nad chorobą... :good: