dioniz Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Ogłądając zacne mody kolegów , gdzieś w marzeniach pojawia się opcja aby pozbyć się 16 calowych ORI kół, które trochę wygladają jak kołpaki i założyć 17" lub 18". Chciałbym uporządkować to co już wiem: - jeśli zdecydowałbym się na powiększenie felunku, to za tym idzie konieczność obniżenia auta? - czytałem trochę o zawieszeniu s-line i wiem, że posiadacze są zadowoleni - na czym polega taka wymiana zawieszenia, wymienia się amortyzatory i sprężyny, czy coś jeszcze? - najważniejsze: skąd dorwać kompletne zawieszenie s-line? - czy w ASO jest taka możliwość i jak dużo to kosztuje, będą przy okazji sam zapytam, ale może ktoś wie? Pozdrawiam i czekam na wszelkie sugestie
Wąski Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 To jak czytałeś to już powinieneś znać odpowiedz. 1.nie musisz Twój wybór/estetyka/dobre prowadzenie 2.tak 3.nic więcej 4.używane np.allegro.forum 5.1 amortyzator kosztuje ok 800 zł
akjam Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 - nie wszyscy obniżają furki po zmianie zawieszenia ale fajnie wygląda jak niżej siedzi... - nie wiem to nie powiem ale słyszałem, że TAK! - nie trzeba nic więcej, - alledrogo, ebay... itp. - ceny niszczą...
Rekomendowane odpowiedzi