Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zachodniopomorskie pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a jakie kable macie i soft do niego ?

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 175,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mam ten najtanszy (podobno dziala dobrze), a softy ze trzy rozne + ten co byl na plycie z kablem i na zadnym nie chce sie kabel zainstalowac, przy instalacji albo nie znajduje sterownikow po wskazaniu lokalizaji, albo znajduje i robi bluescreena. Vista bez SP1 (na moim modelu hp nie chce sie SP zainstalowac i nikt nie wie czemu :wallbash:).

Opublikowano
  • Autor

tez mialem ten najtanszy ale przez viste ogolnie ciezko bylo z programem i kablem i nic nie dzialalo a na drugim kompie na xp bylo ok ale komp nie mój a kabel bez sensu bylo trzymac ;d

to co panowie wpada ktoś bo nie wiem o ktorej jak by co sie umawiac itp :>

Opublikowano

Ja chetne wpadne ale tak po obiedzie najlepiej czyli gdzies 14-15 i mozna dlubac do wieczora :>

Opublikowano
  • Autor
:good: ja troche wczesniej napweno zaczne , chyba ze bedzie padało to wtedy przełozymy dłubanie na piątek :(
Opublikowano

Jutro ma byc ładna pogoda, ICM nigdy nie klamie.

Opublikowano

Dzień dobry :> co tam

Opublikowano
  • Autor

cisza jak widac;p taka pogoda i nic sie nie dzieje eh.. co z spotem jutro robimy?

Opublikowano

Ja panowie na razie odpadam niestety muszę walczyć z napisaniem i obroną magisterki :confused4: ale po wszystkim myślę że będzie można ostro ruszyć do działania ze spotami jakimiś wypadami nad morze albo jeziorko. Może wypali plan z wypadem na quady i paintball fajnie by było

Opublikowano
  • Autor

tylko zeby nie wyszlo tak ze bedziesz ostro ruszał z spotami a nikt nie przyjedzie :tongue4: kurde obudzcie sie z zimowego snu i zróbmy spota jak ten spontan ostatni;p

Opublikowano

tylko wpiszcie wczęsniej aby można było się ustawić :)

ps. są jeszcze te naklejki klubowe do kupienia ?

Opublikowano

Panowie kto jedzie na zlot ogólnopolski do Jarosławca?? Ja teraz jadę bankowo bo nie jest tak daleko jak do bukowiny :confused4:

Tu macie wszystkie info http://www.a4-klub.pl/smf/viii_ogolnopolski_zlot_audi_a4_klub_polska-t137530.0.html

Dawać chłopaki Jedziemy razem żeby godnie zachodniopomorskie reprezentować

Opublikowano
  • Autor

spoty nam słabo wychodza bo malo aut wpada a ty chcesz tam sie prezetowac;p?

Opublikowano

Ja już wysłałem PW że jadę :naughty: jak nikt inny nie jedzie będę musiał jechać sam :confused4: ale mam nadzieje że ktoś jeszcze się od nas wybierze. Jak ktoś chętny niech się szybko wpisuje bo miejsc coraz mniej

Opublikowano

ja mysz z kobieta sie skonsultowac moze cos z tego bedzie :D

Opublikowano

No to się migusiem konsultuj jak coś to Ci pomogę w negocjacjach :decayed: i jedziemy

Opublikowano

spoko jak bede wiedzial co ia jak to napewno dam cynka

Opublikowano

no i się stało panowie i panie :) moja audica już odpadnie na większości spotach :) teraz będę przyjeżdżał na swojej czarnej strzale :) tak więc teraz i jednoślady będą na spotach :)

Opublikowano

no i się stało panowie i panie :) moja audica już odpadnie na większości spotach :) teraz będę przyjeżdżał na swojej czarnej strzale :) tak więc teraz i jednoślady będą na spotach :)

aha to takie buty na sezon letni jednośladem a zimą audi niech dupe grzeje... :cool1:

Opublikowano

Szukam sprawdzonego i niedrogiego warsztatu, znającego się na Audi :) Mam do zrobienia hamulce (ciągle jest coś nie tak) oraz przednie prawe zawieszenie (stuki).