Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zachodniopomorskie pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aha to takie buty na sezon letni jednośladem a zimą audi niech dupe grzeje... :cool1:

a jak :naughty: w lato trzeba troszkę pojeździć motorkiem a w zimę wierna audiczka ogrzeje tyłek :gwizdanie:

d2VzJ.jpg

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 175,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Szukam sprawdzonego i niedrogiego warsztatu, znającego się na Audi :) Mam do zrobienia hamulce (ciągle jest coś nie tak) oraz przednie prawe zawieszenie (stuki).

a może problem tkwi w tarczach bo są pogięte :mysli: a co do zawieszki to prawdopodobnie wahacze także jak nie gumy czy coś w tym stylu to cały komplet podlega wymianie.... :disgust:

Opublikowano

Maciek kawał porządnego dwukołowca:) kuuuurde Pany jazda wpisywać sie na liste do Ińska:) kolejny fajny spocik sie szykuje:) tym razem zagranmy w piłe w wodzie:) heheheh

Opublikowano

Czy jest ktoś, kto ma ładne felgi 15" (mogą być bez opon, mam nowe) i chciałby zamienić się na 16" z oponami na max. jeden sezon? Krąży mi taki pomysł po głowie, aby pozbyć się 16" i założyć 15".

Opublikowano

co do stuków to też takie coś miałem to jak robiłem przeklad to powiedział że mam łącznik stabilizatora do wymiany i wymieniłem obydwa i stuków niema a warsztatu niestety nie mogę polecić bo mi koleś wszytko robi

Opublikowano

Cysiu poleć kolesia :) hahaha

Opublikowano

Winowajcą okazała się być końcówka drążka. Tym razem zainwestowałem w Lemfordera, zobaczymy, jak długo wytrzyma. Poprzednia końcówka wytrzymała pół roku.

A hamulce już sprawne, wystarczyło jeszcze trochę docisnąć czujniki ABS.

Opublikowano

Noooooo i jak tam lista aktualna na spota do Ińska???? lecimy czy nie lecimy ??:)Tzn. ja tak czy siak z moim terrorystą polecę

Opublikowano

Witam mam nadzieję ze spocik będzie fajny w Ińsku więc ja też się piszę:):) wraz ze swoja niunką :evil::):)

Opublikowano

Super Dawido witamy Dobrą :) moje klimaty heheheh więc mamy kolejnego zawodnika :) dopisuję cię do listy :)

1. Maciej8891 ( jednośladem )

2. Martinez1980 with terrorist Kate like always

3. Cysiu with Asia

4. Sara ( moja audina )

5. Majkel ( również jednośladem )

6. kazikboy

7. Bert

8. Spiidy

9. Aruzzz

10. Cor72z

11. Dawidoff32

12. piatek

Opublikowano

marcin to koleś ode mnie z wioch i u siebie w garażu mi to robił

Opublikowano

tralalalalalala było zajebiaszczo :D

Opublikowano

czesc pany:)mam pytanko gdzie mozna zalatwic klubowa wlepe??

Opublikowano

będziecie się spotykać jakoś w Szczecinie na dniach ? jakieś stałe miejsce ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie, potrzebuję namiary na dobrego elektryka, który byłby w stanie wymontować alternator, stwierdzić, co jest do wymiany, wymienić od ręki i na dodatek niewiele skasować :) Zostawienie samochodu na dwa dni odpada.

Opublikowano

Z tego co się orientuje to Martinez chyba ma namiary na kogoś dobrego bo mówił ze mu ładnie wszystko poskładał więc zapytaj Martineza :)

Opublikowano

info dla wszystkich a w szczewgólniości obecnych na spocie w insku dorzuciłem troche fotek od siebie :D:good:

Opublikowano

cysiu widzialem!extra. mateos wez nr tel. od macka albo galca i napisz mam goscia-fachowca