Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zachodniopomorskie pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dziewczyny sie drapia:) wiec piatku niech sie drapia nie wchodźmy miedzy panny :P

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 176 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

hehe spoko Marcin spoko :D no troszke włożyłem kasy w moje autko nie powiem że nie :D w końcu radyjko nagłośnienie aluski itd troszkę mnie kosztowało hehe :D teraz przyszła kolej na dorezanie audio do końca :)

a kto się drapie ten się drapie powiedz Marcinie skąd te zadrapania na ciele ? :polew:

Opublikowano

ok tylko wkoncu coś zrób by to radyjko nie latało ci w kieszenie jak żyd po pustym sklepie :D

Zadrapania od Ciebie :D jak cos nie idzie po Twojej myśli :) to tak właśnie reagujesz:) jak baba:) chyba ci kosci miłości też kupie

Opublikowano

przyspawam je na dobre :D a nie z tym to się zgłoszę do Ciebie :D

ta jasne winny się tłumaczy :D to nie ja latałem głową po żwirze :polew: :polew:

Opublikowano

dobra nie ważne dziewuchy :evil: maciek zrób tipsy a potem weź sie za te klocki. Tyyyy mozna u was dostać drewno w Stargardzie??? szukam desek na kanał:/

Opublikowano

byś musiał podjechać do stolarni u nas

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

no wlasnie chciałbym bys ty podjechał jak byś wyruszał gdieś w tamte klimaty :D

[br]Dopisany: 07 Sierpień 2010, 10:43_________________________________________________No to co Panowie i Panie czas powiedzieć: "do zobaczyska!" Koniec urlopu i forum znowu odpocznie ode mnie :) do zobaczyska za 6tygodni

Opublikowano

no 3m się jaka ulga :)

szerokiej drogi i szybko wracaj

Opublikowano

papatki :)

Opublikowano

3majscie się guuuuys jeszcze kilka godzin i pakuję swoją audine, choć pewnie ona ucieszona bo odpocznie od tych dziur i wkońcu bedzie jechała prosto :D[br]Dopisany: 15 Sierpień 2010, 08:55_________________________________________________ok trzymajcie się :) właśnie wyruszam ! pozdro i do zobaczyska next time !

Opublikowano

trzymaj się marcinie POWODZONKA

Opublikowano

alo szczecin :) szukam jakiegos sklepu w szczecinie gdzie maja duzy wybor kaskow motocyklowych / samochodowych ;)

kask glownie potrzebny na zloty vw/audi w skandynawii gdzie wprowadzili teraz wymog posiadania kasku podczas jazdy po torze / lotnisku ;)

Opublikowano

Centrum Motocyklowe Lima, Szczecin ul. Gdańska 16 b

Sam kupowalem tam otwarty kask do KJS. U nas w PL tez bez kasku nie wpuszcza Cie na zadna impreze, nawet Track Day na kartingowym ;)

Opublikowano

Panowie Witam ! nie ma ktoś wolnych dystansów 5x112 :naughty:

Opublikowano

Jak ktoś by chciał to bmw klub szczecin robi zlocik na lotnisku w makowicach 5 września, około 70 km od szczecina. wyjazd Słoneczne(parking obok Reala) 8:30 wyrusza kolumna na Makowice

Opublikowano

Makowice?? a chłopaki wiedzą o tym że te lotnisko już zamknięte??

Opublikowano

Może nie jest zamknięte na amen i można jakoś na nie wjechać :naughty: zresztą wiesz że dla chcącego nic trudnego :decayed:

A tak po za tym to skąd wiesz że jest zamknięte?? byłeś tam??

Opublikowano

Ja też słyszałem, że ktoś to wykupił i zamknął dla ludzi z zewnątrz. Mam kolegę w Płotach i mówił, że próbowali tam wjechać to się musieli ganiać z jakimś ochroniarzem :naughty:

Opublikowano

Hmm poganiać mówisz?? wiesz może być niezły fan się z jakimś śmiesznym ochroniarzem poganiać :decayed: będę się musiał tam kiedyś przejechać i zobaczyć co i jak

Opublikowano

Makowice?? a chłopaki wiedzą o tym że te lotnisko już zamknięte??

spoko luz, bmw klub szczecin jest dogadany z właścicielem, płacą niewielki haracz i są wpuszczani, byłem ostatnio na tym lotnisku z nimi. Zbierali po 10 zł od auta chyba dla tego gościa