Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zachodniopomorskie pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wesołuch i spokojnych świąt :D

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 175,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

i Szczęliwego Nowego Roku :)

Opublikowano

Jak tam Panowie przygotowania do Sylwestra 2011...? Wyjazdowo czy domowo...? Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

kryzys jest.. nie ma co w domu siedzieć :kox:

Opublikowano

Ja w domu siedzę :gwizdanie: Trzeba spota zorganizować Nowo Rocznego .... wpisujcie się na liste :tongue4:

Opublikowano

panowie potrzebuje jakis warsztat co mi reflektory zrgenerują tzn ze starego Nissana 300ZX w szczecinie.

Opublikowano

A ja mam takie pytanie.. ;)

Robił ktoś renowacje swoich alu gdzie s w nas w poblizu? Nie musi być Szczecin. Kupiłem ładne alu ale lakier mnie sie nie podoba i musze przemalować.

jak znacie kogos to dajcie znac. Mysle o piaskowaniu i lakierowaniu proszkowym ale jak macie inne propozycje to dawac.

Opublikowano

Tomasz Głodowski - Lipnik (pod Stargardem miejscowosc, jakies 20km z centrum Szn). Polecam, swietna robota.

Opublikowano
  • Autor

mozesz też poszukać jakiejś formy która wypiaskuje a potem firmy która polakieruje, ja tak zrobilem pare lat temu z felgami od skutera :D wiem ze piaskowałem gdzieś na wyjezdzie ze szczecina na struga jadąć z miasta na końcu zabudowań po lewej stronie..

jak ogarniesz temat to napisz jak cenowo wyszło, tez sie zastanawiam nad renowacją:D

Opublikowano

Nie pamietam, ale w granicach rozsadku. W google znajdziesz namiary, z tym ze kiedys strasznie ciezko bylo sie dodzwonic :P

Opublikowano

jak co to mozesz zadzwonic tutaj i sie zapytac http://panoramafirm.pl/czepino/mw_piaskowanie_marcin_wozniakowski-afylpm_zbm.html

bo sam sie nie orientuje ile biora ;) aczkolwiek proszkowo raczej nie maluja

PS zna ktos dobrego rezacza w aluminium ?? na forum badz w okolicah :naughty: ?? :evil:

Opublikowano

Dobry MacGyver od felg jeśli o to chodzi jest na ul.Mostnika koło Gdańskiej.....

Opublikowano

renowacja felg jest tez w mierzynie firma htl ale ile kroją to nie wiem kolega robił i był zadowolony

Opublikowano
  • Autor

w mierzynie jest tez inny gosciu który mi naprawial felge i zrobil bardzo ładnie a nie kroi tak jak htl ;D ich ze względu na cene mało kto poleca niestety, kiedyś już wrzucałem zaznaczone na mapie gdzie on jest ale jak ktos chce mogę to jeszcze raz zrobić

Opublikowano

a ktoś wie gdzie mozna zakupić rurki na modernizacje wydechu ;P ??

nie musi byc koniecznie nierdzewa albo kwac zwykla wydechowa też moze byc :naughty:

Opublikowano

jaki polecacie sklep motoryzacyjny w szczecinie z przystepnymi cenami??

Opublikowano

o elegancko dzieki

Opublikowano

Czesci eksplatacyjne - Car Dom na Twardowskiego. Srednio ceny 30% mniejsze niz w IC.