kred Opublikowano 7 Czerwca 2007 Opublikowano 7 Czerwca 2007 jak w temacie szukam alarmu najlepiej scyzoryka z cipem immo w kluczyku. czy mozecie jakies polecic i dac do nich linki. mam ori immo w aucie nie chcial bym kombinowac z kluczem i bryloczkiem chce miec wszystko w jednym najlepiec cos podobnego do tego http://www.stig.pl/produkty.php?id_produktu=108&id=223 doraćcie
sk baton Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 A może ten z powiadomieniem??[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2007, 20:13 _________________________________________________jestem na niego też napalony
kred Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2007 sprzedawca zapewnia ze mozna immo wrzucic w kluczyk. pytanie jak to zrobic?? czy wkladal ktos chipa do kluczyka?? czy moze lepiej zadowolic sie alarmem w pilocie a immo zostawic w kluczyku??
Gość spedyt Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 sprzedawca zapewnia ze mozna immo wrzucic w kluczyk. pytanie jak to zrobic?? czy wkladal ktos chipa do kluczyka?? czy moze lepiej zadowolic sie alarmem w pilocie a immo zostawic w kluczyku?? Nie trzeba nic przekładać, idziesz dorobić kluczyk gość który będzie wycinał klucz dołoży immo i zaprogramuje od razu
audia41.6 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Opublikowano 13 Czerwca 2007 http://moto.allegro.pl/item203722609_alarm_pilot_pod_scyzoryk_vw_audi_a20.html luknijcie na to może się przyda
TTom3k Opublikowano 12 Września 2007 Opublikowano 12 Września 2007 Dolaczam se do pyt. potrzebuje kupic scyzoryk wystarczy z samym sterowaniem centralnego, moze byc alarm i chce przelorzyc immo z normalnego kluczyka . Na allegro jest mnostwo aukcji od 50-200zl ale nie mam pojecia w co zainwestowac zalerzy mi na tym zeby ten scyzoryk byl jak najbardzej podobny do orginalu, zeby byl dobrze wykonany. Jesli ktos moglby podac jakes konkretne aukcje bede wdzieczny
sardo Opublikowano 12 Września 2007 Opublikowano 12 Września 2007 Ja właśnie dziś skończyłem montować nowy alarm nabyłem Remotronix działa jak ta lala, pilot z kluczykiem. Immo przełorzyłem w taki sposób że wyjołem ze złamamego kluczyka rozkręciłem nowy pilot i przykleiłem do płytki, miejsca jest tyle że mozna wsadzić parę immo do tego pilota.
Rekomendowane odpowiedzi