petrus Opublikowano 7 Czerwca 2007 Opublikowano 7 Czerwca 2007 jak w temacie, gdy silnik chodzi na wolnych obrotach i gdy wysiąde z auta i zbliże sie do rury wydechowej, słychać tak jakby delikatne huczenie, tzn. przerywany głos sowy, nie wiem ja k inaczej określić ten głos, nie jest to głośne, ale zastanawia mnie ten głos, bo w poprzednich autach tego nie miałem, więc jeśli miał ktoś takie spostrzeżenie prosze o odpowiedz, a może jestem przewrażliwiony temat poprawiony
cayenne Opublikowano 8 Czerwca 2007 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Być może powietrze gdzieś wali bokiem. Sprawdź ,czy nie masz żadnej dziurki i nie świszczy przez to.
petrus Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2007 właśnie sprawdziłem i dziurki żadnej nie znalazłem, centralnie huczy z końcówki tłumika, i to przerywane huczenie, nie wiem, może podjadę do jakiegoś mechaniora
schiller Opublikowano 8 Czerwca 2007 Opublikowano 8 Czerwca 2007 a mozesz nakrecic krotki filmik z tym dzwiekiem?
petrus Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2007 no dobry pomysł, tylko dzisiaj już nie dam rady za chwile wyjeżdżam do roboty, zapodam jutro
cayenne Opublikowano 8 Czerwca 2007 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Tak byłoby najprościej. Wbrew, co niektórym twierdzącym,że takie filmiki to bzdura itp.( http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=12231.0 ) uważam,że to może wiele podpowiedzieć i pozwolić na zaoszczędzenie kasy za diagnozę.
petrus Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2007 a oto filmik http://ultrashare.net/hosting/fl/d74c31d51f
schiller Opublikowano 9 Czerwca 2007 Opublikowano 9 Czerwca 2007 kolego filmik jest, ale cos nie slychac dzwieku...
petrus Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2007 ten głośniejszy dzwięk to właśnie to przerywane huczenie, jakby jakaś pompa chodziła, a wtle głos silnika
petrus Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2007 w ogóle nie słychać czy nie słychać tego dzwięku, a jeśli słychać to jest to normalny dzwięk? bo jeśli tak to ja chyba jestem naprawde przewrażliwiony
schiller Opublikowano 9 Czerwca 2007 Opublikowano 9 Czerwca 2007 kolego filmik jest, ale cos nie slychac dzwieku... A jak myslisz co to moze znaczyc? tak NIE MA W OGOLE dzieku. ale to moze byc zupelnie normalny dzwiek bo tak wlasnie specyficznie sobie mrucza...
petrus Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2007 nie jestem zwyczajny tego dzwięku, chyba miałem zbyt dużo Opli, zdecydowanie za dużo,ja dzwięk słyszę z filmiku klikając na niego, więc nie wiem dlaczego ty nie słyszysz
petrus Opublikowano 10 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2007 QuickTime[/b] otwiera poprawnie tak jak kolega zauważył QuickTime otwiera, zapomniałem nadmienić, i co myślicie o tym dzwięku?
Rekomendowane odpowiedzi