petrus 0 Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 jak w temacie, gdy silnik chodzi na wolnych obrotach i gdy wysiąde z auta i zbliże sie do rury wydechowej, słychać tak jakby delikatne huczenie, tzn. przerywany głos sowy, nie wiem ja k inaczej określić ten głos, nie jest to głośne, ale zastanawia mnie ten głos, bo w poprzednich autach tego nie miałem, więc jeśli miał ktoś takie spostrzeżenie prosze o odpowiedz, a może jestem przewrażliwiony temat poprawiony Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrus 0 Posted June 8, 2007 Author Share Posted June 8, 2007 właśnie sprawdziłem i dziurki żadnej nie znalazłem, centralnie huczy z końcówki tłumika, i to przerywane huczenie, nie wiem, może podjadę do jakiegoś mechaniora Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrus 0 Posted June 8, 2007 Author Share Posted June 8, 2007 no dobry pomysł, tylko dzisiaj już nie dam rady za chwile wyjeżdżam do roboty, zapodam jutro Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrus 0 Posted June 9, 2007 Author Share Posted June 9, 2007 a oto filmik http://ultrashare.net/hosting/fl/d74c31d51f Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrus 0 Posted June 9, 2007 Author Share Posted June 9, 2007 ten głośniejszy dzwięk to właśnie to przerywane huczenie, jakby jakaś pompa chodziła, a wtle głos silnika Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrus 0 Posted June 9, 2007 Author Share Posted June 9, 2007 w ogóle nie słychać czy nie słychać tego dzwięku, a jeśli słychać to jest to normalny dzwięk? bo jeśli tak to ja chyba jestem naprawde przewrażliwiony Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrus 0 Posted June 9, 2007 Author Share Posted June 9, 2007 nie jestem zwyczajny tego dzwięku, chyba miałem zbyt dużo Opli, zdecydowanie za dużo,ja dzwięk słyszę z filmiku klikając na niego, więc nie wiem dlaczego ty nie słyszysz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hauzer 0 Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Coś ten link niebangla Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrus 0 Posted June 10, 2007 Author Share Posted June 10, 2007 QuickTime[/b] otwiera poprawnie tak jak kolega zauważył QuickTime otwiera, zapomniałem nadmienić, i co myślicie o tym dzwięku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts