Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Kurier klubowy - czy jest tu taka instytucja ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Tak sie zastanawiam czy jest tu taka instytucja jak Kurier Klubowy? szukalem ale nic nie znalazlem , albo moze slobo szukalem w kazdym badz razie dzial gdzie klubowiczes sie oglaszaje jak ktos jedzie w polsce z miejsca A do B i ewentualnie moze cos zabrac ze soba , przekazac , przewesc itp.Jesli nie ma to fajnie by bylo moze zalozyc cos takiego tym bradziej ze handel forumowy kwitnie dosc dobrze.

Opublikowano

no ciekawy pomysł :good:, listę zaufanych kurierów trzeba było by zrobić :D

Opublikowano

Tak jest ale dla klubowiczów :)[br]Dopisany: 11 Luty 2010, 10:00_________________________________________________

no ciekawy pomysł :good:, listę zaufanych kurierów trzeba było by zrobić :D

ciężko było by to zrobić :)
Opublikowano

No wlasnie na forum.subaru cos takiego dosc dobrze funkcjonuje.

Roznie ludzie pracuja sa ludzie co jezdza po calej polsce , czasem jada nawet busem , i wtedy moga cos zabrac , felgi , opony , jakies mniejsze lub wieksze pierdoly czasem po kolezensku a czasem za dobra flaszke , ale zawsze to lepiej niz pare stowek za kuriera.

Opublikowano

Roznie ludzie pracuja sa ludzie co jezdza po calej polsce , czasem jada nawet busem , i wtedy moga cos zabrac , felgi , opony , jakies mniejsze lub wieksze pierdoly czasem po kolezensku a czasem za dobra flaszke , ale zawsze to lepiej niz pare stowek za kuriera.

Gorzej jak te felgi nie trafią do Ciebie :wink4: nie chcę nikogo urazić :hi:

Opublikowano

dokladnie :good: a pozniej zale na forum

Opublikowano

dokladnie :good: a pozniej zale na forum

w domyśle-podobna sytuacja miała już miejsce na forum??

Opublikowano

No wiadomo ze ograniczone zaufanie musi byc , przeciez kazdy moze sie tu zapisac skrobnac 3 posty i gotowe , ale duzo ludzi sie zna , ten zan tego a przez kogos tam tamtego i jak to bywa piata wado po kisielu zna sie polowe osob z tego forum :)

Opublikowano

No wiadomo ze ograniczone zaufanie musi byc , przeciez kazdy moze sie tu zapisac skrobnac 3 posty i gotowe , ale duzo ludzi sie zna , ten zan tego a przez kogos tam tamtego i jak to bywa piata wado po kisielu zna sie polowe osob z tego forum :)

dlatego uważam że dobrze jest tak jak jest.

Kurier klubowy wśród klubowiczów.

Opublikowano

ojojoj , pier**licie jakbyście od zawsze byli klubowiczami... panowie...

wiadomo że zanim cokolwiek komuś zlecimy/poprosimy to będzie nam to osoba znana osobiście bądz zarekomendowana przez kogoś z rejonu.

Nakręcacie się jakby pokolorowany nick był lepszym człowiekiem/ nie oszustem a może i złodziejem...

Jest ale dla Klubowiczów - no i w czym to jest lepsze? Klub bierze odpowiedzialność? Klubowicze biorą odpowiedzialność gdyby ktoś wykręcił numer? już to widzę... no ale nakręcajcie się płytkim ocenianiem ludzi po kolorku , powodzenia :)

bez odbioru :wink4:

Opublikowano

Trzeniu-to jest jeden z przywilejów Klubowicza,nikt nie twierdzi,że ktoś z klubowym kolorkiem,jest lepszy od tego,który go nie ma...jak ktoś z klubowiczów wykręci numer-traci status ,więc jeśli komuś zależy na A4-Klubie-wkłada w akcję swoją reputację...na ogólnym Forum-każdy może sie zaoferować,każdy może wajchę zrobić...ale i racje masz z tym,

wiadomo że zanim cokolwiek komuś zlecimy/poprosimy to będzie nam to osoba znana osobiście bądz zarekomendowana przez kogoś z rejonu.

:wink4:
Opublikowano

domjenick - wiesz ile dla mnie jest wart status Klubowicza? 0 - tyle.

Byłem , nie jestem i nie odczuwam żadnej różnicy.

Traci statut? Nie no , wiele traci :naughty: 50PLN :decayed: i kolorek :kox:

Mniejsza z tym , chodziło mi tylko o to żeby wszędzie zachowywać umiar bo tak samo można sie przejechać i na pokolorowanym i na zwykłym nicku.

Znam wiele osób na tym forum które nie są klubowiczami a bez przeszkód powierzyłbym im coś do przewiezienia :good:

Opublikowano

domjenick - wiesz ile dla mnie jest wart status Klubowicza? 0 - tyle.

Byłem , nie jestem i nie odczuwam żadnej różnicy.

...każdy miejsce wybiera sobie sam...

nam wiele osób na tym forum które nie są klubowiczami a bez przeszkód powierzyłbym im coś do przewiezienia

ja też,ale bycie Klubowiczem-to coś innego,cos,co niejako wyróżnia spośród tysięcy zwykłych użytkowników...

Traci statut? Nie no , wiele traci :naughty: 50PLN :decayed: i kolorek :kox:

dodałbym jeszcze zaufanie... :wink4:
Opublikowano

Twoje wykropkowania często widuje u ludzi z korporacji.

Bardzo często są przekonani że białe jest białe a czarne jest czarne.

Sorry , życie nie jest zero jedynkowe :naughty:

bycie Klubowiczem-to coś innego,cos,co niejako wyróżnia spośród tysięcy zwykłych użytkowników...

czym? czcze gadanie :wink4: no chyba że masz na myśli kolorek :good: nawet ładny :evil:

dobra , nie zaśmiecajmy wątku bo i tak temat poszedł w inną stronę.

Zresztą najlepiej go zamknąć. Kurier dla Klubowiczów TAK , dla tysięcy zwykłych użytkowników NIE

Wszystko wiadomo :good:

Opublikowano

Twoje wykropkowania często widuje u ludzi z korporacji.

Bardzo często są przekonani że białe jest białe a czarne jest czarne.

Sorry , życie nie jest zero jedynkowe :naughty:

bycie Klubowiczem-to coś innego,cos,co niejako wyróżnia spośród tysięcy zwykłych użytkowników...

czym? czcze gadanie :wink4: no chyba że masz na myśli kolorek - nawet ładny :evil:

Zwykłych userów na Forum rozróżnia się na tych,którzy mieli ten kolor,ale już go nie mają i na tych,którzy nigdy go mieć nie bedą-w obydwóch przypadkach powody są te same...reszta to Klubowicze i osoby,które nimi będą...

powracając do tematu-jeśli ktos chce cos przewiezć-pytać na regionalnych :wink4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...