turdzi Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Witajcie Tak sie zastanawiam czy jest tu taka instytucja jak Kurier Klubowy? szukalem ale nic nie znalazlem , albo moze slobo szukalem w kazdym badz razie dzial gdzie klubowiczes sie oglaszaje jak ktos jedzie w polsce z miejsca A do B i ewentualnie moze cos zabrac ze soba , przekazac , przewesc itp.Jesli nie ma to fajnie by bylo moze zalozyc cos takiego tym bradziej ze handel forumowy kwitnie dosc dobrze.
mech15 Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 no ciekawy pomysł , listę zaufanych kurierów trzeba było by zrobić
Wąski Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Tak jest ale dla klubowiczów [br]Dopisany: 11 Luty 2010, 10:00_________________________________________________ no ciekawy pomysł , listę zaufanych kurierów trzeba było by zrobić ciężko było by to zrobić
turdzi Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Opublikowano 11 Lutego 2010 No wlasnie na forum.subaru cos takiego dosc dobrze funkcjonuje. Roznie ludzie pracuja sa ludzie co jezdza po calej polsce , czasem jada nawet busem , i wtedy moga cos zabrac , felgi , opony , jakies mniejsze lub wieksze pierdoly czasem po kolezensku a czasem za dobra flaszke , ale zawsze to lepiej niz pare stowek za kuriera.
Młody Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 No wlasnie na forum.subaru cos takiego dosc dobrze funkcjonuje. Roznie ludzie pracuja sa ludzie co jezdza po calej polsce , czasem jada nawet busem , i wtedy moga cos zabrac , felgi , opony , jakies mniejsze lub wieksze pierdoly czasem po kolezensku a czasem za dobra flaszke , ale zawsze to lepiej niz pare stowek za kuriera. Gorzej jak te felgi nie trafią do Ciebie nie chcę nikogo urazić
Buba Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 No wlasnie na forum.subaru cos takiego dosc dobrze funkcjonuje. Roznie ludzie pracuja sa ludzie co jezdza po calej polsce , czasem jada nawet busem , i wtedy moga cos zabrac , felgi , opony , jakies mniejsze lub wieksze pierdoly czasem po kolezensku a czasem za dobra flaszke , ale zawsze to lepiej niz pare stowek za kuriera. Gorzej jak te felgi nie trafią do Ciebie nie chcę nikogo urazić dokladnie a pozniej zale na forum
mech15 Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 No wlasnie na forum.subaru cos takiego dosc dobrze funkcjonuje. Roznie ludzie pracuja sa ludzie co jezdza po calej polsce , czasem jada nawet busem , i wtedy moga cos zabrac , felgi , opony , jakies mniejsze lub wieksze pierdoly czasem po kolezensku a czasem za dobra flaszke , ale zawsze to lepiej niz pare stowek za kuriera. Gorzej jak te felgi nie trafią do Ciebie nie chcę nikogo urazić dokladnie a pozniej zale na forum w domyśle-podobna sytuacja miała już miejsce na forum??
turdzi Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Opublikowano 11 Lutego 2010 No wiadomo ze ograniczone zaufanie musi byc , przeciez kazdy moze sie tu zapisac skrobnac 3 posty i gotowe , ale duzo ludzi sie zna , ten zan tego a przez kogos tam tamtego i jak to bywa piata wado po kisielu zna sie polowe osob z tego forum
siemian Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 No wiadomo ze ograniczone zaufanie musi byc , przeciez kazdy moze sie tu zapisac skrobnac 3 posty i gotowe , ale duzo ludzi sie zna , ten zan tego a przez kogos tam tamtego i jak to bywa piata wado po kisielu zna sie polowe osob z tego forum dlatego uważam że dobrze jest tak jak jest. Kurier klubowy wśród klubowiczów.
stojann Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 jesli cos w tej sprawie ruszy, to ja latam dosc czesto miedzy krk a zielona gora. obecnie co tydzien
Gość Trzeniu Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 ojojoj , pier**licie jakbyście od zawsze byli klubowiczami... panowie... wiadomo że zanim cokolwiek komuś zlecimy/poprosimy to będzie nam to osoba znana osobiście bądz zarekomendowana przez kogoś z rejonu. Nakręcacie się jakby pokolorowany nick był lepszym człowiekiem/ nie oszustem a może i złodziejem... Jest ale dla Klubowiczów - no i w czym to jest lepsze? Klub bierze odpowiedzialność? Klubowicze biorą odpowiedzialność gdyby ktoś wykręcił numer? już to widzę... no ale nakręcajcie się płytkim ocenianiem ludzi po kolorku , powodzenia bez odbioru
domjenick Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Trzeniu-to jest jeden z przywilejów Klubowicza,nikt nie twierdzi,że ktoś z klubowym kolorkiem,jest lepszy od tego,który go nie ma...jak ktoś z klubowiczów wykręci numer-traci status ,więc jeśli komuś zależy na A4-Klubie-wkłada w akcję swoją reputację...na ogólnym Forum-każdy może sie zaoferować,każdy może wajchę zrobić...ale i racje masz z tym, wiadomo że zanim cokolwiek komuś zlecimy/poprosimy to będzie nam to osoba znana osobiście bądz zarekomendowana przez kogoś z rejonu.
Gość Trzeniu Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 domjenick - wiesz ile dla mnie jest wart status Klubowicza? 0 - tyle. Byłem , nie jestem i nie odczuwam żadnej różnicy. Traci statut? Nie no , wiele traci 50PLN i kolorek Mniejsza z tym , chodziło mi tylko o to żeby wszędzie zachowywać umiar bo tak samo można sie przejechać i na pokolorowanym i na zwykłym nicku. Znam wiele osób na tym forum które nie są klubowiczami a bez przeszkód powierzyłbym im coś do przewiezienia
domjenick Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 domjenick - wiesz ile dla mnie jest wart status Klubowicza? 0 - tyle. Byłem , nie jestem i nie odczuwam żadnej różnicy. ...każdy miejsce wybiera sobie sam... nam wiele osób na tym forum które nie są klubowiczami a bez przeszkód powierzyłbym im coś do przewiezienia ja też,ale bycie Klubowiczem-to coś innego,cos,co niejako wyróżnia spośród tysięcy zwykłych użytkowników... Traci statut? Nie no , wiele traci 50PLN i kolorek dodałbym jeszcze zaufanie...
Gość Trzeniu Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Twoje wykropkowania często widuje u ludzi z korporacji. Bardzo często są przekonani że białe jest białe a czarne jest czarne. Sorry , życie nie jest zero jedynkowe bycie Klubowiczem-to coś innego,cos,co niejako wyróżnia spośród tysięcy zwykłych użytkowników... czym? czcze gadanie no chyba że masz na myśli kolorek nawet ładny dobra , nie zaśmiecajmy wątku bo i tak temat poszedł w inną stronę. Zresztą najlepiej go zamknąć. Kurier dla Klubowiczów TAK , dla tysięcy zwykłych użytkowników NIE Wszystko wiadomo
domjenick Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Twoje wykropkowania często widuje u ludzi z korporacji. Bardzo często są przekonani że białe jest białe a czarne jest czarne. Sorry , życie nie jest zero jedynkowe bycie Klubowiczem-to coś innego,cos,co niejako wyróżnia spośród tysięcy zwykłych użytkowników... czym? czcze gadanie no chyba że masz na myśli kolorek - nawet ładny Zwykłych userów na Forum rozróżnia się na tych,którzy mieli ten kolor,ale już go nie mają i na tych,którzy nigdy go mieć nie bedą-w obydwóch przypadkach powody są te same...reszta to Klubowicze i osoby,które nimi będą...powracając do tematu-jeśli ktos chce cos przewiezć-pytać na regionalnych
Rekomendowane odpowiedzi