tomek988 Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Witam Podczas adaptacji przepustnicy otwierała sie ona tylko do połowy i zamyka, mechanik kazał mi ją wymienić. Ma racje?? A silnik po odpaleniu zaraz gasnie a popzniej chodzi ale tak jak by chciał a nie mógł
lukaszk Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 mozesz ja wyczyscic i sprawdzic co sie dzieje, to czesty przypadek, po czyszczeniu pamietaj o adaptacji chyba ze juz jest calkowicie do wymiany
tomek988 Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Opublikowano 11 Lutego 2010 no właśnie zaczeło sie tak, ze silnik zle chodził no i była czyszczona i teraz toakie cuda sie dzieja
lukaszk Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 swietnie jakbys podmienil z innej a4 i sprawdzil jak masz mozliwosc
tomek988 Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Opublikowano 11 Lutego 2010 nowłasnie jest problem bo on ma na linke a ja elektroniczna wiec odpada
mstan Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 Witam A tak z ciekawości jak sprawdziliście że otwiera się tylko do połowy? Rozumiem że sczytaliście błędy z ECU(nic o nich nie piszesz).Natomiast piszesz że silnik źle chodził przed czyszczeniem przepustnicy , a więc przyczyny należałoby szukać.Proponuję więc zacząć od dokładnego przeglądu całego układu dolotowego,oraz ciśnienia paliwa. Pozdrawiam
tomek988 Opublikowano 12 Lutego 2010 Autor Opublikowano 12 Lutego 2010 to sprawdzał diagnosta ktory ma prywatną firme i powiedział że należy ja wymienic i jeszcze sonde. a błędy tęż były dwa i on kazał ją wyczyscic i podczas adaptacji otwiera sie tylko troche
Rekomendowane odpowiedzi