Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 avat] Sub BOSE schemat podłączenia ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich

zanabyłem drogą kupna suba BOSE do mojego avanta. Problem w tym że autko fabrycznie nie miało systemu BOSE i nie bardzo wiem jak to teraz podłączyć. Sub ma oryginalnie wbudowany wzmak i to chyba 2 szt.... pewnie do reszty głośników. Może ktoś z Was ma schemat dwóch kostek które są przy subie ewentualnie może ktoś wie jak to podłączyć by wysterować po 4V z Alpiny zamiast fabrycznego radia.

Wiem że sporo było na forum na temat BOSE ale nie znalazłem nic co by dało odpowiedź na moje pytanie.

z góry dzięki za każdą pomoc.

Opublikowano

zobacz na elektroda.pl

jeśli tam ktoś opisze Ci kostki jakie kable są do czego to bez problemu dalej pomogę Ci podłączyć to do głośników i do radia alpine

Ale nie wiem po co kupiłeś to BOSE ono w B5 jest tak kiepskie że aż szkoda na niego kase wydawać :confused4:

Opublikowano

Nie spodziewam się nie wiadomo czego, w końcu to tylko 16cm w plastiku więc bałaganu nie narobi. Zależy mi jedynie na podkreśleniu niskich tonów a z tym myślę że po wygłuszeniu ten subik sobie poradzi. Narazie spróbuje podłączyć pod ori wzmacniacze znajdujące się w środku, jak nie to wybebeszę go i podłącze z zewnętrznego wzmacniacza.

A kasy czy szkoda....dałem 120 zł za nóweczkę nigdy nie montowaną więc nawet jak nie będzie efektu to nie będe ubolewał nad tym ;)

Opublikowano

za taką cenę to faktycznie :decayed::good: