Vojtas83 Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Witam! Mam problem z migaczami, ponieważ nie mam ich.... Wymieniłem przekaźnik od świateł awaryjnych i nadal nic. Co to może być POMOCY!!!!!!!!!
sajmon8526 Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 albo bezpiecznik sprawdź to podstawa.Może też byc problem z manetka.A rozwin to "od dawna to masz"- nagle sie stało?sprawdź podstawy najpierw
ykk Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 Klimatronik szaleje..? Masz swiatla mijania..?
Vojtas83 Opublikowano 12 Lutego 2010 Autor Opublikowano 12 Lutego 2010 Zdarzało się to już jakiś czas temu, ale wyjąłem przekaźnik od awaryjnych przeczyściłem styki i było ok, ale teraz to nie ma w ogóle i ten przekaźnik nie przerywa
Pandzior Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Czy odłączenie wtyczki od świateł awaryjnch może spowodować zniknięcie kierunkowskazów?
zib0l Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 mi kiedys dzialo sie tak ze nie przerywalo sygnalu kierunków tylko swiecilo sie caly czas na żółto zamiast migac, po wyjeciu przekaznika w trojkacie awaryjnym - przeczyszczeniu i odgieciu srubokretem blaszki dziala teraz wszystko tak jak powinno
Rekomendowane odpowiedzi