gar.bik Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Witam Mam takie pytanie..czy było by możliwe aby dachowa oryginalna antena GPS AUDI posłużyła mi jako antena do komputera typu tablet? Czy dało by się to jakoś przerobić na USB lub port COM? czy lepiej nie zawracać sobie tym głowy i kupić nowa?
Dembsey Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Wątpie, to jest tylko antena, nie moduł nadawczo - odbiorczy podłączany z całą elektroniką. Ty potrzebujesz odbiornik GPS podłączany pod USB z możliwością podłączenia zewnętrznej anteny, po czym kompletujesz wyjście-wejście anteny GSM do takiego samego rodzaju wtyczki.
wojtek123 Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 koledzy mam taka antene na dachu i ku czemu ona sluzy w moim aucie zastanawiam sie po co ona jest
wojtek123 Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 ..może być od np. telefonu lub navi no wlasnie mam zamontowany zestaw glosnomowiacy nokia, czyzby ta antena byla od tego, ale po co antena GPS do zestawu glosnomowiacego :mysli:
domin79 Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 ..ta antena to jak 2w1 pełni funkcje anteny tel. i navi w zależności oczywiście od modelu anteny skoro masz zestaw tel.(uchwyt w tunelu) to już wiesz od czego jest :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi