Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AMB] udy - 1.8 turbo AMB, w końcu po wizycie w MR Motors :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pieknie :notworthy:

a jak wrazenia z jazdy??

Opublikowano
  • Autor

nie do opisania, zapitala jak głupie, warto było wydać każdą złotówkę na to wszystko :good: :good: :good:

Opublikowano

no to tym bardziej gratuluje udanych modow :good:

Opublikowano

Świetny wynik, gratuluję. Fajny niutek. 231KM to już lepiej niż 3.0 V6 :naughty: To chyba wszystko co da się wycisnąć z K04-15.

Opublikowano

Gratuluje wyniku :good:

Opublikowano

widzę że kolega dopioł swego....autko zaczeło jeździć....super wynik.....banalne pytanie ale jak teraz wyglaga spalanie?wzrosło po korekcie?

Opublikowano
  • Autor

przejechałem ze 25 km więc ciężko powiedzieć, będe obserwował i dam znać,

dzieki :good:

[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2010, 09:51_________________________________________________co do spalania....

zalane po korek, przejechane 50 km tak na luzaka czyli trochę buta trochę spokojnej :gwizdanie: jazdy, zjazd na stację weszło 7 litrów.... sporo :evil:

a póki co poleciała mi wczoraj plecionka, chodzi jak czołg i autko unieruchomione... :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Czyli jakieś 14L/100km, więc w normie.

Opublikowano

siema!tez mam AMB i wymieniaj od razu cewki (bo bedziesz mial z nimi problem) ori tam wsadzone (sa wadliwe) poza tym auto super!! pozdro!!p.s jakbys mial jakies pytania co do uzytkowania AMB pisz do mnie chetnie pomoge

Opublikowano
  • Autor

:decayed: :decayed:

dzięki za chęć pomocy , autko mam od 1,5 roku. cewki wymieniłem już dawno, pozdro

również pisz jakbyś miał jakieś pytania :decayed:[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2010, 20:48_________________________________________________uaktualnione plany na przyszłość w pierwszym poście

szukam:

dokładki przód s-line z kratkami

opon zimowych na moje felgi 17" używanych w dobrym stanie

i mam pytanie czy takie elementy jak ta listwa chromowana z tyłu oraz obwódka grilla, można to malować ?? :blink:

przy okazji felgi 15" wraz z oponami zimowymi na sprzedaż, widoczne na na zdjeciach na pierwszej stronie

no i miałem pierwszy kill na drodze, alfa 156 GTA 3.2 250km, dogoniła mnie dopiero przy prędkości 130km ale chyba za bardzo przeciągnałem furę i straciłem przez to, mina gościa w alfie, jakiś rumun, bezcenna, jakby mógł to by mnie chyba zastrzelił

:kox:

Opublikowano

udy, ja mam na sprzedaz Conti Wintercontact'y TS810 225/50/R17 [celowo ciut wyzszy profil na zime].

Opublikowano

:decayed: :decayed:

no i miałem pierwszy kill na drodze, alfa 156 GTA 3.2 250km, dogoniła mnie dopiero przy prędkości 130km ale chyba za bardzo przeciągnałem furę i straciłem przez to, mina gościa w alfie, jakiś rumun, bezcenna, jakby mógł to by mnie chyba zastrzelił

:kox:

Jak Cię dogonił przy 130km/h to dość szybko - ta krówka ma 6,3s do 100 chyba z tego co pamiętam :gwizdanie: :decayed::naughty: Trzeba rezać dalej, bo pewnie gość spokojny emeryt, a Ty nam tu koloryzujesz, że paskudny Rumun :polew::wink4:

Opublikowano
  • Autor

Rumun rumun :sick3:

No to skoro ma 6,3 do setki to jestem zadowolony, gdybym lepiej zmieniał biegi to raczej by mnie nie dognał wogóle, mogłem jeszcze raz sprawdzić ale właśnie w tym momencie rozleciała mi się plecionka i musiałem stanąć :D

Opublikowano

Rumun rumun :sick3:

...gdybym lepiej zmieniał biegi to raczej by mnie nie dognał wogóle,

Dlatego lepszy automat. :naughty:

Opublikowano
  • Autor

poćwicze i będzie git :naughty:

po chipsie nie mogę nadążyć ze zmianą biegu :decayed:

Opublikowano

Udy ile Cię wyniósł FMIC ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

1500 zł[br]Dopisany: 22 Czerwiec 2010, 23:32_________________________________________________Kupię listwy drzwiowe sline/s4, zarówno te wypukłe nad samymi progami jak i te na drzwi tylnie z logo s-line oraz

kratkę prawą do przedniego zderzaka s-line

już niedługo zagości pakiet s-line :decayed: :gwizdanie:, brakuje tylko powyższych :disgust:

zastanawiam się jeszcze nad stabilizatorami przód i tył bo moje audi nie chce skręcać, nie dość że cały czas coś nie tak z wspomaganiem ( j**ana maglownica ) to jeszcze autko nie zachowuje się zbyt ładnie w zakrętach, chciałbym zainwestować w stabilizatory oraz w jakieś nowe amorki do sprężyn ok -40mm, ale nie wiem czy nie lepiej się opłaca dozbierać na gwint, na zimę mógłbym podnieść auto bo przy glebie zaraz stracę mój piękny s-line :wallbash:

Opublikowano

Na gwincie i tak masz jakieś początkowe obniżenie w stosunku do serii, więc za dużo to sobie nie podniesiesz :naughty: Jeśli myślałeś, że podciągniesz auto do wysokości serii albo wyżej na zimę, to ....zapomnij :tongue4::kox:[br]Dopisany: 06 Lipiec 2010, 14:32_________________________________________________Ja na zawieszeniu 1BE zbierałem wszystko na zderzaczek S-Line, a po osłonie silnika i skrzyni zostały jedynie farfocle :decayed: teraz to będzie jeszcze gorzej, ale się zobaczy :>

Opublikowano
  • Autor

Nie myślałem, ale teraz mam - 4 cm, chyba znajdę gwint który zaczyna od wyższego poziomu :mysli: