soolek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Koledzy, czy "rekinka" z B6 zamontuję plug&play do B5 Avanta, a mianowicie czy coś trzeba będzie ciąć w dachu lub zmieniać końcówki kabla, wtyczki etc. Niedługo będę grzebał w tamtych rejonach i taki mi oto pomysł przyszedł do głowy. Jakby ktoś wiedział z autopsji albo sprawdził w ETCE to będę wdzięczny
mech15 Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 nie widać w etce jak wygląda dokładnie mocowanie bata, a jak rekina. Pozostaje tylko podglądanie na allegro jak to wygląda. Temat ciekawy
rapist Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 witam tak się akurat składa że mam antenę "rekinka" pod ręka: a to zdjęcie mocowania: (średnica zewnętrzna gwintu 13mm) oraz wtyczki: mam nadzieje ze chociaż trochę rozjaśniłem temat ... pozdrawiam
soolek Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Opublikowano 24 Lutego 2010 To teraz muszę tylko dostać się do swojej i sprawdzić, czy wygląda tak samo
mech15 Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 rekin obsługuje gsm/gps/radio, czy można kupić odpowiedni, np tylko radio??? z tego co widziałem na allegro to mocowanie jest identyczne
Kolkov Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 przypasi edek skąd masz rekinka i ile dałeś :?:
soolek Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Opublikowano 27 Lutego 2010 Jeszcze nie mam. Ale PIXI ma świeżego, a że chłopak uczynny, to może odda
PIXI Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Pany miałem taki bat jak Wy w B5 i po zmianie na rekina wszycho pasiło bez żadnych przeróbek Jeszcze nie mam. Ale PIXI ma świeżego, a że chłopak uczynny, to może odda
Adam.S Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 Witam mam też taką antenkę nawet ją zamontowałem ale z tego co widziałem to wtyczki są inne jak w tej starej . Mam pytanie czy ktoś poradził sobie z tym problemem. Na allegro nie umie znaleźć takiej przejściówki.
chriss Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Witam, trochę odświeżę bo ciekawy temat edmondo wymieniłeś tą antenkę wszystko pasiło bez przeróbek,a co z ze wzmacniaczem i kabelkiem zasilającym
soolek Opublikowano 28 Października 2010 Autor Opublikowano 28 Października 2010 Nie zdążyłem się za to zabrać. I chyba już tego nie zrobię
Rekomendowane odpowiedzi