grusznik Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Witam wszystkich! Moje AUDI A4 kupiłem w wakacje zeszłego roku, rok: 1996, wyposażenie: - el. lusterka - 2x el. szyby - standardowe felgi 15'' - dwie poduszki - ABS - tempomat W sumie to nic ale jak na początek to wystarczy! W planach na chwile obecna tylko zmiana lamp na II lift! Tutaj kilka zdjęć: (słabej jakości bo tylko z telefonu) Zakupiłem tylko felgi które czekają na wiosnę. Nic specjalnego ale zawsze to troszeczkę inaczej! Pozdrawiam!
kubson Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 No super jak na początek autko wybrales
Olaf Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 to witamy kolejne audi na forum fajna biała dobra baza na mody felgi zawsze ciesza a na alu juz lepiej sie prezentuje
PiterA4 Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Po pierwsze bo avant Po drugie silnik afn Ogolnie ladny ale wrzuc jakies lepsze fotki
Patrikos28 Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Na dobry początek całkiem całkiem felga doda jej troszkę uroku wrzuć jakieś lepsze zdjęcia , może też jakieś foteczki wnętrza :gwizdanie:
grusznik Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 Wrzucę tylko jak będę miał chwilkę czasu!
kudalty66 Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 ładny avant, polecałbym do białego te fele na jakis grafit machnąć lub czarno ogólnie spoko auto no i niesmiertelny AFN pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi