dreamburn Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Witam ,mam pytanie do bardziej wtajemniczonych niz ja a dokladniej chodzi mi o to ze gdy właczam vaga (311-2) i właczam bloki pomiarowe i wchodze na kanał 098 sa 4 pola w 2 pierwszych pokazuja sie napiecia a w dwóch pozostałych sa jakies zera, teraz chcac zadoptowac przepustnice (wedle opisu z forum)daje switch to bassic settings i napiecia sie zmieniaja róznie , ale nie pisze mi "ADP trwa" i nie wyswietla mi ADP OK, oco chodzi moze cos zle robie??Byłem u kolegi z forum Roberta i u niego jest tak jak jest opisane na forum a u mnie nie sam sie zdziwił,z tym ze on ma nowszy silnik i moze dlatego tak jest?/albo na złym kanale to robie??Mam sterownik SIMOS.Podpowiedzcie co i jak mam zrobic!!!!![br]Dopisany: 21 Luty 2010, 14:41_________________________________________________Byłem w samochodzie i zrobilem adaptacje tak jak jest to opisane, tylko teraz czy przebiegła ona pomyslnie??Zobaczcie na tego screena to jest po adaptacji, czy jest wszysko OKi??
miszczu_21 Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 Kolego w opisie jest napisane ze jezeli masz sterownik SIMOS to wybierasz kanał 001 zamiast 098 Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi