Adriano007 Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Witam. Dziś właśnie udało podpiąć się mi Vagiem tj. Vag-Com 311.2 pod mój samochód. Szczególnie interesowała mnie funkcja Pactronic na Vagu poz. 76. Po podłączeniu Vaga ukazały sie takie o to błędy: 01545: Sensor for parking Aid: Rear left (G203) 31-00 – Open or Short to Ground 01546: Shareware Version. To Decode all DTCs 31-00 Please Register/Activate 01547: Shareware Version. To Decode all DTCs 37-10 Please Register/Activate Intermittent Bardzo proszę o pomoc w ich odczytaniu no i zdiagnozowaniu jeśli można. Dzieki Wielkie. Również sprawdziłem pod katem występowania błedów pozycję Common i tak po przeskanowaniu poz. 01 Engine ukazał sie taki błąd: 1 Fault Found 17965- Charge Pressure Control: Positive Deviation P1557 – 35-00- - Oczywiście wszystkie te błędy usunąłem ale po przejechaniu kilkunastu kilometrów powróciły. Bardzo Proszę Was o Pomoc gdyż sprawy komputerowe w samochodzie nie są moją mocną stroną.
domjenick Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 po pierwsze-to masz niezarejestrowana wersje Vaga 01545-przerwa na czujniku parkowania lewy tył 17965-sprawdz rurki podciśnienia,czy się nie zagięła gdzieś,bo ciśnienie wraca i/lub nie przechodzi ,ewentualnie zle podłączone
Adriano007 Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 Przede wszystkim dzięki wielkie za zainteresowanie moim problemem. Co do Vaga to niestety mam wersje ściągnietą ze strony Ross Tech.
Rekomendowane odpowiedzi