biahh11 Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Witam chciałbym przemalować moje ori srebrne felgi na czarny mat proszę o porady jak krok po kroku to zrobić? Jestem z zawodu malarzem pokojowym i z pistoletem natryskowym i farbami mam do czynienia na co dzień, więc nie zrobię żadnych zacieków i w ogolę ale lakiernictwo malowanie z budowy to dwie różne dziedziny więc potrzebuje rad jak zrobić to fachowo krok po kroku czyli jaki lakier (w sprayu) no i porady czyli no wiadomo zmatowienie i co dalej? Podkład? Jaki? ilo krotne malowanie kolorem? I jakim żeby był to mat? I jaki lakier bezbarwny żeby był mat? Ilość warstw żeby było to solidne? Z góry dziękuje i pozdrawiam. Proszę o pomoc.
wuju Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 ja bym na twoim miejscu oddał to ludziom którzy sie tym profi zajmują pomalować to nie problem ale felgi są narażone na uszkodzenia i musi być to solidnie zrobione jak ktoś pomalował setki felg to wie jak to zrobić i na co zwrócić uwagę za 300-350 zł znajdziesz kogoś kto ci to zrobi tak jak trzeba więc jak dla mnie szkoda się brać za to
Rekomendowane odpowiedzi